• PRO TV
  • "The Hurt Locker – Echipa de foc", din 4 august pe voyo.ro

"The Hurt Locker – Echipa de foc", din 4 august pe voyo.ro

"The Hurt Locker – Echipa de foc", din 4 august pe voyo.ro

Pe 4 august, mult premiatul ”The Hurt Locker – Echipa de foc” e disponibil pe voyo.ro. Pelicula in regia lui Kathryn Bigelow a castigat sase premii Oscar din noua nominalizari, printre care se numara distinctia pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cel mai bun scenariu. Pe langa acestea, filmul mai are in palmares sase premii BAFTA si trei premii Globul de Aur.

Cei care intra joi, 4 august, pe voyo.ro si se autentifica au ocazia sa vada o productie remarcabila despre razboi: in perioada post-invaziei americane in Irak, sergentul William James (Jeremy Renner) preia conducerea unei echipe de genisti a armatei americane in locul sergentului Thompson, ucis de un dispozitiv explozibil detonat de la distanta.
Filmarile au avut loc in Iordania si desi era stabilit ca o parte din ele sa se desfasoare in Kuweit, intr-o baza militara a Statelor Unite ale Americii, accesul a fost insa interzis in cele din urma.

Tocmai din cauza tarii in care a fost turnata, productia a intampinat ceva probleme pentru ca cei din echipa nu s-au aratat deloc entuziasmati de faptul ca urmau sa filmeze in Orientul Mijlociu. Pana si actorul principal, Jeremy Renner, atunci cand a fost intrebat despre experienta din Iordania, a recunoscut ca initial nu a simtit nici urma de incantare.

Odata ajunsi in Iordania, prima saptamana de filmari s-a dovedit a fi crunta din cauza unui necrutator val de caldura, iar unul dintre operatorii de imagine chiar s-a imbolnavit de o forma de hipertermie. In ciuda caldurilor de nesuportat, Jeremy Renner a purtat un costum identic cu cel al genistilor, fara sa apeleze la o dublura.

„Costumul era atat de masiv incat simteam ca intreg trupul si sufletul mi-erau sfaramate sub greutatea lui”, a povestit Jeremy. Ghinionul nu l-a ocolit deloc pe Jeremy Renner, care a calcat gresit in timp ce cobora niste scari cu un copil in brate, iar productia a fost oprita pentru cateva saptamani, atat cat a fost nevoie ca glezna lui sa se vindece.

Intra pe www.voyo.ro

 

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni