• PRO TV
  • Jennifer Lopez asa cum NU ai vazut-o pana acum. Cum arata fara machiaj! FOTO

Jennifer Lopez asa cum NU ai vazut-o pana acum. Cum arata fara machiaj! FOTO

Jennifer Lopez asa cum NU ai vazut-o pana acum. Cum arata fara machiaj! FOTO

Jennifer Lopez, care anul acesta a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, a fost surprinsa de fotografi fara machiaj, iar imaginea difera mult de aparitiile cu care vedeta si-a obisnuit fanii.

Vedeta a fost fotografiata pe platourile de filmare ale noului sau film, "What to Expect When You're Expecting", scrie dailymail.co.uk.

Imaginea o arata pe Jennifer Lopez fara machiaj si cu parul nearanjat. Vedeta, imbracata intr-un halat gri, arata obosita si preocupata.

Jennifer Lopez are foarte mare grija de imaginea ei, mentinându-se in forma cu ajutorul exercitiilor fizice si al unei alimentatii sanatoase si acorda mereu atentie detaliilor legate de machiaj, coafura si imbracaminte.
Dupa ce a fost desemnata de revista People cea mai frumoasa femeie din lume, vedeta a declarat ca pastrarea imaginii este slujba ei de zi cu zi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In filmul la care Lopez lucreaza in prezent vor mai juca Cameron Diaz, Chris Rock, Anna Kendrick si Brooklyn Decker.
Jennifer Lopez a jucat in câteva comedii romantice de succes, precum "Camerista" (2002) si "Soacra mea e o scorpie" (2005). Nascuta la New York, intr-o familie de origine portoricana, Jennifer Lopez si-a construit o cariera de cântareata si actrita de succes.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni