• PRO TV
  • Acesta este adevaratul motiv al divortului dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony!

Acesta este adevaratul motiv al divortului dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony!

Acesta este adevaratul motiv al divortului dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony!

Jennifer Lopez apare in cateva fotografii imbratisandu-l pe partenerul ei din videoclipul "I'm Into You", alimentand din nou zvonurile legate de motivul divortului ei de Marc Anthony.

Zvonuri legate de o posibila relatie a cântaretei cu modelul William Levy, alaturi de care a filmat videoclipul piesei "I'm Into You", au aparut inca de la lansarea acestuia, in luna mai, scrie dailymail.co.uk.

In videoclip, cei doi alearga pe plaja, se strâng in brate, iar la final se saruta. Lopez si Levy au fost surprinsi insa in ipostaze tandre si in afara filmarilor pentru videoclip, in timp ce echipa de filmare pregatea scenele.

Intr-una dintre fotografii, Jennifer Lopez si William Levy se tin in brate si se uita unul in ochii celuilalt, iar in altele cântareata sta in spatele modelului, in timp ce acesta o tine de mâna.

Modelul cubanez William Levy, in vârsta de 30 de ani, este numit "Brad Pitt latino". In luna mai, acesta si-a anuntat despartirea de actrita mexicana Elizabeth Gutierrez, cu care are un fiu de cinci ani si o fiica de 17 luni.

O luna mai târziu, Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, dupa sapte ani de casnicie. Cei doi sunt parintii a doi gemeni, Max si Emme, in vârsta de trei ani.

La putin timp dupa anuntarea divortului dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony, au aparut zvonuri potrivit carora cântareata ar avea o relatie cu modelul cubanez. Acesta a negat insa, spunând ca a avut doar o relatie profesionala cu artista.

Sursa: Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni