• PRO TV
  • Jennifer Lopez si Marc Anthony - super compatibili sexual! Asa spun astrele!

Jennifer Lopez si Marc Anthony - super compatibili sexual! Asa spun astrele!

Jennifer Lopez si Marc Anthony - super compatibili sexual! Asa spun astrele!

Celebrul cuplu Jennifer Lopez - Marc Anthony, indragostiti ca in prima zi, si-a inaugurat sambata seara noua resedinta din Hidden Hills, California, cu o petrecere fastuoasa la care au fost prezenti 200 de invitati, printre care si alte doua perechi celebre de la Hollywood: Angelian Jolie - Brad Pitt si Katie Holmes - Tom Cruise.

Jennifer Lopez si Marc Anthony, care au implinit sase ani de cand sunt impreuna, si-au reinnoit juramintele matrimoniale in fata numerosilor invitati, prezenti la inaugurarea noii lor resedinte. Atractia puternica dintre cei doi celebri soti are o explicatie... astrologica.

Din punctul de vedere al astrologiei cuplul Jennifer Loepz (24 iulie 1969, The Bronx, New York) si Marc Anthony (16 septembrie 1968, New York City, New York) sunt parca predestinati sa fie impreuna. Venus, planeta dragostei, se afla in trigon in hartilre lor natale, ceea ce da o dragoste plina de intelegere - fiind si in semne de aer.

Jennifer Lopez
are Venus in Gemeni, ceea ce ii aduce tendinta de a se indragosti de mai multe persoane in acelasi timp. J.Lo are o placere enorma in a flirta si este tot timpul precum o adolescenta la prima dragoste.

Intelegerea la nivel emotional si mai ales sentimental este data de faptul ca Marc Anthony o completeaza foarte bine cu Venus in Balanta, care o echilibreaza pe J.Lo si ii aduce o relatie frumoasa si ii daruieste foarte multa atentie si dragoste. Exista o armonie speciala la nivelul acesta.

Pluton al hartii natale a lui Jennifer se afla peste Soarele lui Marc, ceea ce ii confera ei o putere extrem de mare asupra lui - Jennifer il poate manipula si domina exact cum isi doreste ea.

De asemenea, exista o atractie sexuala fizica si extrem de pregananta, ceea ce poate duce la ideea ca ei s-au casatorit recent, dar au avut o relatie si inainte de asta, o relatie ascunsa de ochii publicului. Avand in vedere ca Luna lui Marc se afla in conjunctie cu Lilith, putem afirma ca el a facut o obsesie in ceea ce o priveste pe J.Lo.  

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni