• PRO TV
  • Mama lui Pique trece printr-o perioadă traumatizantă. De ce o afectează atât de mult separarea fiului ei de Shakira

Mama lui Pique trece printr-o perioadă traumatizantă. De ce o afectează atât de mult separarea fiului ei de Shakira

Mama lui Pique trece printr-o perioadă traumatizantă. De ce o afectează atât de mult separarea fiului ei de Shakira

Mama lui Pique este foarte supărată că fiul ei s-a despărțit de cântăreața Shakira. Montserrat Bernabeu ar fi spus că trece printr-o perioadă de-a dreptul traumatizantă, notează publicația spaniolă Lecturas. 

„Este devastată”, scriu jurnaliștii de la Lecturas, care i-au luat un interviu mamei lui Gerard Pique. Unul dintre principalele motive este ruptura unor relații foarte bune între bunici și nepoți. Cântăreața le-ar fi cerut copiilor să nu o mai sune pe bunica lor Montserrat, ceea ce este foarte greu de acceptat pentru părinții fostului jucător al Barcelonei. 

Relația dintre părinții lui Pique și nepoții lor a fost întotdeauna excelentă. În acest sens, jurnaliștii spanioli scriu că atunci când programul fotbalistului și al artistei îi obliga să plece, ei erau cei care aveau grijă de nepoți, făceau temele cu ei. 

Montserrat Bernabeu, menționată în piesa „BZRP Music Session #53” , lansată recent de Shakira

În piesa în care Shakira i-a atacat pe Gerard Pique și pe noua lui parteneră Clara Chia Marti (23 de ani), artista face o referire inclusiv la Montserrat Bernabeu, mama celui care i-a fost partener timp de 12 ani. ”M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și cu datorii la Fisc”, este unul din versurile melodiei. 

Columbianca încearcă să se răzbune pe foștii ei socri cu armele ei, prin ultimele sale melodii, care s-au situat pe primul loc mondial în topul descărcărilor și al vizualizărilor. În timp ce Piqué și toți prietenii săi nu ratează ocazia de a-i răspunde cântăreței cu multă ironie, părinții fotbalistului preferă să se miște discret și să nu cadă în plasa provocărilor lansate de cântăreață”, notează publicația sus menționată. 

Bernabeu este vecina cântăreței în Barcelona. ​​Shakira a plasat o păpușă vrăjitoare pe balconul casei sale din Barcelona, îndreptată direct spre vila fostei sale soacre. 

În celebra piesă, Shakira mai spune: „Femeile nu mai plâng, încasează”.  Se crede că versurile se referă la zvonurile că Shakira rupe legăturile cu socrul ei, Joan Piqué, și cu compania lui Kosmos.

Potrivit rapoartelor, cântăreața l-a ajutat să semneze diverse contracte de sponsorizare și să obțină mai multe investiții, datorită influenței ei de vedetă. 

Shakira a refuzat să facă vreun comentariu despre Clara sau Piqué până când nu a obținut custodia completă a celor doi copii, Milan și Sasha. Aceștia vor locui cu ea în Miami, dar judecătorul a decis că Piqué va putea să-i viziteze oricând va dori.
 

Cine este mama lui Gerard Pique

Montserrat Bernabeu are 60 de ani și este medic de profesie. Ea s-a specializat în medicină fizică și reabilitare și a lucrat la Institut Guttmann din 1993. A fost șefa Unității de leziuni cerebrale din 1997 până în 2018. A fost director de îngrijiri atât la Spitalul de Neuroreabilitare din Badalona, cât și la Institutul pentru Sănătatea Creierului din orașul Barcelona. Acum este co-director al Fundației Institut Guttmann.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Răzvan Danciu, cu lacrimi în ochi după ce a aflat că părăsește Survivor: „Mi-ați făcut mândri părinții”


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni