• PRO TV
  • Când se va întoarce Cătălin Măruță pe micile ecrane: „O să pot să merg la muncă”

Când se va întoarce Cătălin Măruță pe micile ecrane: „O să pot să merg la muncă”

Când se va întoarce Cătălin Măruță pe micile ecrane: „O să pot să merg la muncă”

Cătălin Măruță a suferit recent o operație de ruptură de ligamente încrucișate la genunchi. Deși intervenția a mers foarte bine, prezentatorul PRO TV trebuie să stea o perioadă în repaus, motiv pentru care emisiunea „La Măruță” a fost prezentată de Adela Popescu. Într-un interviu acordat recent, vedeta a spus când va reveni pe micile ecrane!

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori din România. Acesta este alături de telespectatori de luni până vineri de la ora 15:00, la PRO TV. În ultima perioadă, emisiunea „La Măruță” a fost moderată de Adela Popescu deoarece soțul juratei de la Românii au Talent a fost supus unei operații de ligamente încrucișate rupte. 

După operație, Cătălin Măruță a intrat în direct la TV și a spus că se simte bine, însă medicul i-a recomandat o perioadă de recuperare, în care va lipsi de pe micile ecrane. 

Cu toate acestea, piciorul prezentatorului pare că este din ce în ce mai bine, iar într-un interviu acordat recent pentru Click, Cătălin Măruță a dezvăluit că se va întoarce pe micile ecrane la sfârșitul lunii ianuarie, mai exact la 14 zile de la operație, atunci când își va scoate și firele cu care a fost cusut:

„Sunt bine! Am fost la pansat şi încep recuperarea. Ţineţi-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte. Săptămâna viitoare îmi scot firele, la 14 zile de la operaţie, iar apoi o să pot să merg la muncă, ceea ce înseamnă că de la sfârşitul lunii ianuarie deja sunt la muncă”, a povestit Cătălin Măruță, potrivit Click.ro.Prezentatorul este foarte recunoscător medicului care l-a operat, dr. Ion Bogdan Codorean. Prezentatorul a menționat faptul că cel care s-a ocupat de operația lui este un adevărat campion care a pus pe picioare foarte mulți sportivi accidentați:

„Dr. Ion Bogdan Codorean este un campion, deşi nu a concurat la olimpiade sau alte concursuri. Datorită lui, campioni la multe sporturi au reuşit să se refacă, să concureze din nou, să se pună pe picioare, la propriu. În biroul lui găseşti cupe şi trofee de la pacienţi. Sunt norocos că m-a operat şi pe mine!”, a adăugat el pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Cătălin Măruță/Facebook, Arhivă

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni