• PRO TV
  • Recomandarea Voyo pentru saptamana aceasta: ”Le Concert”

Recomandarea Voyo pentru saptamana aceasta: ”Le Concert”

Recomandarea Voyo pentru saptamana aceasta: ”Le Concert”

Saptamana aceasta voyo.ro le recomanda cinefililor un film exceptional, un real triumf al regizorului Radu Mihaileanu: ”Le Concert”. Pelicula a fost nominalizata anul acesta la Globurile de Aur pentru cel mai bun film strain si, pe langa numeroase alte nominalizari, a fost distinsa cu doua premii César.

Pelicula spune povestea lui Andrei Filipov, dirijorul de prestigiu al celei mai mari orchestre din Rusia, Orchestra Bolsoi, considerat un geniu in Occident. Insa in timpul perioadei comuniste, aflat in plina glorie, Andrei primeste o veste tulburatoare: este concediat, pe motiv ca el insusi refuzase sa renunte la interpretii sai din orchestra care erau evrei.

Profund marcat de aceasta decizie, protagonistul filmului ”Le Concert” isi inneaca amarul in bautura si, la cei 50 de ani ai sai, ajunge om de serviciu la Balsoi. Actiunea filmului se precipita in clipa in care Andrei vede un fax prin care orchestra Balsoi este invitata la Paris. Acesta fura faxul si concepe un plan nebun: sa ii readune pe fostii sai interpreti din orchestra, care in prezent sunt fie taximetristi, fie vanzatori sau spalatori, si sa ii duca pe toti la Paris sub numele de marea orchestra Balsoi, fara sa se gandeasca o clipa ca astfel este pe cale sa isi schimbe viata complet.

Cei care vor intra pe voyo.ro saptamana aceasta si se vor autentifica vor putea sa afle daca planul al lui Andrei ii va reusi, daca razbunarea ii va da satisfactie si, mai ales, cu ce surprize il va intampina Parisul

 

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni