• PRO TV
  • Ion Coteanu: "Marijuana e lesinata dupa barbati fara bani si mi-i aduce acasa!" - VIDEO

Ion Coteanu: "Marijuana e lesinata dupa barbati fara bani si mi-i aduce acasa!" - VIDEO

Ion Coteanu: "Marijuana e lesinata dupa barbati fara bani si mi-i aduce acasa!" - VIDEO

Povestea si-asa tulbure a Danei-Marijuana ar putea capata o noua turnura dramatica. Tatal artistei sustine ca aceasta si-a parasit fetita si a fugit cu iubitul pe care l-a cunoscut... pe internet. Disperat, bietul om si-a dat drumul la gura si.... si-a desfiintat copilul. "E o criminala si trebuie dusa la ospiciu!".

Tatal Marijuanei nu stie ce ar mai putea face pentru a-si aduce fiica pe calea cea buna. De o saptamana, spune el, Marijuana si-a lasat fetita si a plecat cu noul iubit. Insa nu a uitat sa-si ia bruma de bani pe care o mai avea. Inca de la inceput, tatal Marijuanei i-a spus ca nu este potrivita aceasta noua relatie pentru ea. A incercat sa-si protejeze fiica si impreuna cu nepotica au plecat la mare. Dar noul amorez, spune tatal, a venit dupa ei.

Tatal Marijuanei este cu atat mai ingrijorat, cu cat fiica lui trebuie sa-si ia in continuare medicamentele. Iar noua relatie il ingrozeste si pentru ca ea nu are voie sa ramana insarcinata. Asa i-au spus medicii. In plus, se plange barbatul, nici de fetita in varsta de cinci ani nu i-ar pasa prea tare. Marijuana a acceptat sa vorbeasca despre toate aceste lucruri, impreuna cu iubitul ei. Insa nu a dorit sa o faca in fata camerelor de filmat. Cantareata spune ca de fapt ea nu si-a abandonat nicio clipa copilul, iar noul iubit nu este nicidecum un pierde-vara, ci omul care ii asigura linistea de care are nevoie.

Intra pe www.acasatv.ro si vezi VIDEO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni