• PRO TV
  • Dans pasional pe marginea piscinei. Vezi cum era sa ramana Cocuta nud! VIDEO

Dans pasional pe marginea piscinei. Vezi cum era sa ramana Cocuta nud! VIDEO

Dans pasional pe marginea piscinei. Vezi cum era sa ramana Cocuta nud! VIDEO

Wilmark si Cocuta au fost desemnati de Nea Marin, imediat cum au ajuns la 2 mai la terasa acestuia, sa formeze o echipa. Ca sa faca rost de un tort fara sa-i coste niciun leu, cei doi colegi de la "Dansez pentru tine" s-au aruncat imbracati in piscina, apoi au dansat pe marginea acesteia, intamplari care erau sa o lase pe Cocuta fara chilotei, ca fara sutien ramasese la un moment dat.

Wilmark si Cocuta nu s-au dat in laturi de la nicio actiune menita sa ii ajute sa isi indeplineasca misiunea de la "Serviti, va rog!".

Pentru ca apa era extrem de rece, Cocuta nu prea se incumeta sa intre in piscina localului, la care se dusese cu micutul Will ca sa faca rost de un tort. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Wilmark a fugarit-o pe Cocuta, aproape a lasat-o fara sutien si apoi a luat-o in brate si s-a aruncat cu ea in apa.
 

Cocuta s-a speriat foarte tare, insa peripetiile de la piscina nu s-au terminat aici. Celor doi li s-a cerut sa danseze, ca peste tot pe unde au mai fost, insa de aceasta data Cocuta era sa ramana fara chilotei.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni