• PRO TV
  • Kim Kardashian s-a casatorit! Vezi imagini de la nunta VIDEO

Kim Kardashian s-a casatorit! Vezi imagini de la nunta VIDEO

<span style="color: #b22222">Kim Kardashian s-a casatorit!</span> Vezi imagini de la nunta VIDEO

Starleta Kim Kardashian s-a casatorit, sâmbata, cu Kris Humphries, vedeta a baschetului american, la petrecerea de nunta fiiind invitate celebritati precum Eva Longoria, Lindsay Lohan si Avril Lavigne.

Rochia de mireasa a lui Kim Kardashian, in vârsta de 30 de ani, a fost semnata de designerul Vera Wang, pantofii au fost creati de Giuseppe Zanotti, iar verighetele au fost realizate de Lorraine Schwartz, informeaza dailymail.co.uk.

La rândul sau, mirele, in vârsta de 26 de ani, a purtat un frac alb semnat Ermenegildo Zegna.

Domnisoarele de onoare, Kendall si Kylie Jenner - surorile lui Kim Kardashian - si Kaela - sora lui Kris Humphries -, au avut tinute inspirate de rochia purtata de Pippa Middleton la nunta surorii ei, Kate Middleton, cu printul William al Marii Britanii.

La petrecerea de nunta, care a avut 440 de invitati, au luat parte si surorile lui Kim Kardashian, Kourtney, in vârsta de 32 de ani, si Khloe, de 27 de ani, dar si vedete precum Demi Lovato, Babyface, Vera Wang, Mario Lopez, Mark Ballas, Ciara, Carmelo Anthony, Eduardo Cruz, Ryan Seacrest, Melanie Brown, Serena Williams si Kathie Lee Gifford.

Drepturile exclusive asupra imaginilor de la nunta au fost achizitionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni