• PRO TV
  • Infruntarea Divelor – Ce spune horoscopul despre Christina Aguilera si Lady Gaga!

Infruntarea Divelor – Ce spune horoscopul despre Christina Aguilera si Lady Gaga!

Infruntarea Divelor – Ce spune horoscopul despre Christina Aguilera si Lady Gaga!

Doua dive, doua personalitati importante ale muzicii, care la prima vedere au foarte multe in comun, cel putin la nivelul horoscopului. Si pentru ca vorbim de Christina Aguilera si Lady Gaga, cele doua au ceva mai mult de impartit atata timp cat, dupa atatia ani de suprematie, Christina Agulilera are de luptat, in primul rand la nivel de imagine, cu Lady Gaga.

Christina Aguilera a fost acuzata ca ar fi copiat-o pe Lady Gaga, ceea ce ea a negat vehement. Lady Gaga si-a vazut de treaba ei si a continuat sa inregistreze hit dupa hit.

Dar ce le apropie  si desparte in acelasi timp pe cele doua? Mai intai, sa descoperim ce le apropie: Christina Aguilera este nascuta in semnul de foc al Sagetatorului  in timp ce Lady Gaga este un Berbec curajos si puternic, tot un semn de foc.

Amandoua se mandresc cu un Marte in Capricorn ceea ce le face extrem de muncitoare si luptatoare, incapatanate, determinate sa fie primele in ceea ce fac. Asta face sa vedem asemanarile clare dintre cele doua dive, similare atat in sound dar in acelasi timp extrem de competitive.

Recentele declaratii ale Christinei Aguilera - „Lady Gaga? Nu sunt foarte sigura ca stim la cine ne referim. O femeie sau un barbat?” - ar putea fi interpretate drept un act dezinvolt de gelozie pentru ca planeta Marte a Christinei se afla in cuadratura cu Pluton, ceea ce o face impulsiva indiferent de consecinte. De aici si declaratiile ei extrem de rautacioase si gata de a dobori pe oricine ii sta in cale. In schimb Lady Gaga are Marte in sextil cu Pluton ceea ce o face puternica, dar mult mai subtila si mai putin geloasa.

Ce o face mai dificila pe Christina Aguilera, mai mult decat pe Lady Gaga? Planeta Venus! In cazul Christinei, aceasta se afla in conjunctie cu Uranus si aduce nonconfomism si incapacitatea ei de a nu raspunde la provocari si de a ascunde adevaratele sentimente; ceea ce o face imposibil de controlat in fata mass-mediei.

In schimb, Lady Gaga are Venus in trigon cu Uranus ceea ce potenteaza la maximum creativitatea acesteia, dar o face mai discreta in declaratii si mai retinuta in fata presei. De asemenea, Lady Gaga este deja binecunoscuta datorita outfit-urilor alese dar in acelasi timp atat de neconventionale care inseamna un plus de creativitate in domeniul artistic.

Este interesant de urmarit razboiul dintre cele doua atat timp cat au foarte multe in comun dar in niciun caz aici nu poate fi vorba decat de proclamarea suprematiei in topuri, avand in vedere ca amandoua sunt extrem de bine dotate artistic. Confruntarea dintre planetele de pe fiecare harta astrologica a divelor nu poate decat sa satisfaca gustul de can can al presei.

Tu pe cine placi mai mult? Pe Christina Aguilera sau pe Lady Gaga?
Ce vedete iti doresti sa mai fie prezentate, functie de astrograma?

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni