• PRO TV
  • Vanatul si carnea de capra, excelente pentru sanatate si silueta! Afla de ce VIDEO

Vanatul si carnea de capra, excelente pentru sanatate si silueta! Afla de ce VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vanatul si carnea de capra</span>, excelente pentru sanatate si silueta! Afla de ce VIDEO

"Vreti sa savurati cele mai curate sortimente de carne? In top sunt preparatele de vanat. Insa consumati-le cu masura si cu multe condimente.Daca nu aveti acces la astfel de specialitati, alegeti carnea de capra. Are aceleasi calitati nutritive si un pret mult mai mic. Sa vedem cateva retete sanatoase", ne-a imbiat Oana Cuzino la emisiunea "Ce se intampla, doctore? din 27 august.

Orice persoana cu analizele in parametri normali poate consumata de 2,3 ori pe luna carne de vanat. Este cea mai curata carne si previne 3 boli ale civilizatiei moderne.

"Vitaminele din grupul B scad o substanta care e nociva - homocisteina. Acesta subtantanta, in prezenta vitaminei B, nu se mai formeaza, nu se mai sinetizeaza si ea este responsabila de aparitia infactului, a diabetului zaharat si a accidentului vascular", precizeaza dr. Marlena Pascu, medic primar.

In plus, carnea de vanat are putine calorii si mult fier. Este contraidicata doar persoanelor care sufere de guta sau litiaza cu acid uric. Daca nu aveti acces la preparate de vanat, le puteti inlocui cu cele de capra. Carnea de capra se gaseste la orice stana si costa mai putin decat cea de oaie.

"Vitamine mai multe are carnea de vanat, datorita faptului ca are masa musculara, deci unde e maximul muscular sunt multe vitamine B, dar daca consumam carne de capra avem multe vitamine, fier mult - e o varinata de mijloc intre vanat si carnea de animal domestic", spune dr. Marlena Pascu, medic primar.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni