• PRO TV
  • David Hasselhoff a fost dat afara de la Britain`s Got Talent. Afla de ce!

David Hasselhoff a fost dat afara de la Britain`s Got Talent. Afla de ce!

David Hasselhoff a fost dat afara de la Britain`s Got Talent. Afla de ce!

Toti cei care au avut de "suferit" din cauza actorului David Hasselhoff, adica cei care au fost aspru criticati de el in cadrului show-ului "Britain`s Got Talent" au fost razbunati.

Se pare ca producatorii emisiunii l-au pus pe David pe liber deoarece ratingul ultimului sezon a scazut enorm, iar vinovatul principal a fost gasit Hasselhoff.

Sefii au sperat ca Hoff il va inlocui cu succes pe Simon Cowell si initial chiar au fost incantati ca vor avea in echipa o vedeta Baywatch. O sursa din interiorul echipei de productie a declarat: "Am crezut ca va aduce o multime de zambete si caldura, dar nu a mers".

A atarnat greu si faptul ca acesta in unele situatii a fost incapabil de a intelege accentul concurentilor. Pana si Michael Mclntyre, cel care l-a inlocuit pe Piers Morgan este posibil sa fie pus pe liber, el a fost poreclit "prea dragut", asa ca producatorii sunt de asemenea cu ochii pe el.

Pe de alta parte, aceeasi sursa a mai spus ca este mult prea devreme pentru a confirma schimbarile din interiorul juriului si ca ramane de vazut ce se va intampla in continuare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni