• PRO TV
  • Cristi Borcea a dezvaluit la Happy Hour cat a fost nota de plata de la nunta!

Cristi Borcea a dezvaluit la Happy Hour cat a fost nota de plata de la nunta!

Cristi Borcea a dezvaluit la Happy Hour cat a fost nota de plata de la nunta!

Dupa nunta pe care o considera peste asteptari, domnul si doamna Borcea isi fac urmatorul plan: o pereche de gemeni. Poate si pentru asta, cei doi, aflati acum in paradisul din Miami, si-au propus sa stea departe de tara, cat mai mult posibil.

Marti seara a ajuns la Bucuresti si fosta sotie a dinamovistului. Mihaela Borcea a petrecut cateva zile in Italia, impreuna cu fiul ei, Patrick. N-au ratat un spectacol organizat de Ferrari.

Imbratisati si cat se poate de zambitori, Alina si Cristi Borcea au povestit intr-un interviu realizat la Miami, pentru Happy Hour, cat de bine s-au simtit la petrecerea de duminica. Pentru mireasa, nunta a fost mai mult decat si-a imaginat vreodata.

La asta, a contribuit si rochia. Alina spune ca, atunci cand a ales-o, nu a contat faptul ca este semnata de creatorul care le imbraca pe Jenifer Lopez si Cristina Aguilera.

Initial, cei doi au anuntat ca vor sta in luna de miere 2 sau 3 saptamani. Intre timp, planurile s-au schimbat - vor sa ramana departe de tara cat mai mult. Mai ales ca se pregatesc de urmatorul pas: Alina ar vrea sa se intoarca din concediu insarcinata.

Putin deranjat de informatiile privind cheltuielile nuntii sale, presedintele executiv de la Dinamo a tinut sa spuna ca factura nu a fost chiar atat de mare. "Doar" 300.000 de euro.

Marti seara, la Bucuresti a ajuns si fosta sotie a dinamovistului. Impreuna cu fiul lor, Mihaela Borcea a plecat de vineri, in Italia. S-au distrat la un spectacol automobilistic organizat de Ferari. Patrick, in varsta de 12 ani, a si castigat doua premii.

Fosta doamna Borcea povesteste ca, in concediul de peste vara, petrecut in Turcia si Croatia, a si reusit sa scape de intoxicatia cu metale grele despre care vorbea in februarie, inainte de divort.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni