• PRO TV
  • TOP 5 Gadget-uri trendy care nu trebuie sa iti lipseasca in acest sezon

TOP 5 Gadget-uri trendy care nu trebuie sa iti lipseasca in acest sezon

TOP 5 Gadget-uri trendy care nu trebuie sa iti lipseasca in acest sezon

Femeile care vor sa fie in pas cu vremurile afla acum cele mai noi tendinte in materie de gadget-uri si de accesorii.

Acum ca a venit luna septembrie, se impune o schimbare de garderoba. Doar ca in zilele noastre asta nu presupune doar alte bluzite, alte rochite si alti pantofi, ci si o achizitie de noi gadget-uri si accesorii, daca iti doresti sa fii remarcata si sa ti se recunoasca statutul de doamna sau domnisoara inteligenta. Am scotocit netul pentru tine si am gasit aici lista cu must have-urile sezonului.

Asadar, sa incepem:  
Locul 5: Geanta pentru tableta Ceccec Madrugada Gentile pentru laptop-uri sau tablete sunt printre accesoriile de top ale acestui anotimp, iar cea din imagine este perfecta pentru iPad. Culoarea portocalie si imprimeul de crocodil se vor potrivi de minune chiar si unei tinute de seara. Pretul cu care o astfel de geanta se vinde este de 160 dolari.  

Locul 4
: Geanta JennyNDesign Daca esti dispusa sa investesti mai mult pentru o geanta, atunci JennyNDesign este o alegere buna. Poate fi purtata de maner sau pe umar si are mult spatiu. Are loc chiar si pentru un laptop de 17 inch, plus o multime de accesorii de care noi avem atata nevoie. Pretul: 262 dolari.  

Intra pe yoda.ro si citeste continuarea!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni