• PRO TV
  • Jorge: Sunt convins ca odata cu "Dansez pentru tine" imi voi descoperi stilul de dans preferat INTERVIU EXCLUSIV

Jorge: Sunt convins ca odata cu "Dansez pentru tine" imi voi descoperi stilul de dans preferat INTERVIU EXCLUSIV

Jorge: Sunt convins ca odata cu "Dansez pentru tine" imi voi descoperi stilul de dans preferat INTERVIU EXCLUSIV

Cantaretul Jorge care joaca rolul lui Romeo in musicalul "Romeo si Julieta"de la Teatrul National de Opereta face pereche in ringul de dans cu Liliana Mitu. Ei au acordat un interviu special pentru www.protv.ro si au vorbit despre visul pentru care lupta la "Dansez pentru tine", show ce va fi difuzat din 15 octombrie la Pro Tv.

1. Iti place sa dansezi? De cand dansezi?
Imi place la nebunie sa dansez. Dansul mi-a intrat la suflet din perioada cu trupa Cocktail unde aveam coregrafii destul de complexe. Chiar si acum imi mai aduc aminte din miscari.

2. Care este stilul tau preferat de dans? De ce? Cand l-ai dansat ultima oara?
Inca nu am descoperit care este acela. Ma fascineaza tango-ul insa nu prea am avut ocazia sa exersez. Sunt convins ca odata cu „Dansez pentru tine” imi voi descoperi exact care este stilul de dans preferat. Pana acum, din punctul meu de vedere, ma descurc cel mai bine la vals vienez. Acum sa vedem si parerea telespectatorilor.

3. Cum ai primit propunerea de a participa la "Dansez pentru tine"? Ai fost uimit, iti doreai?
Imi doream de foarte mult timp sa ajung la „Dansez pentru tine” si recunosc, am cam stat cu ochii pe concurenti sa vad cam la ce se incurca cel mai tare. Cred ca orice artist isi doreste sa ajunga la acest show si indiferent de locul pe care-l ocupi in acest concurs esti oricum invingator.

4. Ce te-a facut sa accepti sa participi?

In primul rand imi face o deosebita placere sa stiu ca pot ajuta pe cineva care are nevoie de mine. Nu este usor sa traiesti in permanenta cu probleme, chiar si ele catusi de mici. Ma bucur enorm sa contibui la starea de bine a unei familii. In al doilea rand, competitia. Sunt o persoana competitiva si acest lucru ma tine in viata. Mai tot timpul sunt intr-o cursa si sunt obisnuit cu asta.

5. Care sunt atuurile tale care crezi ca te vor ajuta sa castigi?

Cred ca seriozitatea este punctul meu forte, dupa care urmeaza perseverenta si spiritul de competitie. Restul tine de inspiratia de moment si de adaptarea la situatiile neprevazute.

6. Ti-e frica de ceva, de vreun dans anume, de vreo alta vedeta concurenta, de emotiile directului?

Nu imi este frica de nimic.  Deocamdata sunt emotionat datorita faptului ca imi va fi foarte dor de sotia si fetita mea, care probabil in perioada ce urmeaza imi vor simti si ele lipsa.

Jorge danseaza alaturi de Liliana Mitu (23 de ani, Constanta) care isi doreste sa-si ajute familia sa aiba o viata mai buna, chiar daca ea de multe ori s-a simtit parasita de toti. Liliana a dus o viata plina de greutati pe care le-a depasit mai mult singura. La o varsta destul de frageda, Liliana a fost abuzata sexual de varul ei. Nici acasa nu era mai bine, pentru ca tatal ei era foarte agresiv.

Din cauza tatalui au pierdut si casa in care locuiau si au fost nevoiti sa se mute la bunici. Parintii Lilianei au luat calea strainatatii, dar fiecare cu drumul lui. Mai tarziu a plecat si fratele ei, astfel ca Liliana a ramas singura la bunicii ei. Nu s-a dat batuta nicio clipa. A avut grija de bunici si a facut si o facultate pe care a terminat-o cu nota maxima. De curand bunicii au dat-o afara din casa lor in urma unor neintelegeri cu mama ei. Desi de multe ori Liliana s-a simtit parasita, ea isi doreste sa danseze pentru familia ei, sa le ofere o viata mai buna.

Vezi AICI interviul acordat de perechea formata din Jorge si Liliana Mitu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni