• PRO TV
  • Monica Anghel reia colaborarea cu Toni Grecu in ”Serviciul Roman de Comedie”

Monica Anghel reia colaborarea cu Toni Grecu in ”Serviciul Roman de Comedie”

Monica Anghel reia colaborarea cu Toni Grecu in ”Serviciul Roman de Comedie”

”Serviciul Roman de Comedie” le pregateste telespectatorilor Pro Tv o toamna plina de umor si schimbari care vor face din raportul saptamanal al agentilor din Casa PROporului unul si mai savuros.

Noutatea absoluta o reprezinta reluarea colaborarii dintre Toni Grecu si Monica Anghel, proaspat cooptata in echipa ”Serviciului Roman de Comedie” odata cu noul sezon care va incepe in octombrie la Pro Tv.

Reluarea colaborarii cu Monica dupa o pauza de trei ani inseamna reluarea unei legaturi profesionale care mi-a adus multe satisfactii”, marturiseste Toni Grecu. ”Am lucrat mult impreuna, pe platourile de filmare, pe scena si in turnee, si sper ca revenirea in noua echipa de la SRC sa adauge valoare emisiunii.

Personajele Monicai sunt irezistibile, ea fiind o actrita de comedie care poate crea cel mai complet profil comic al romancei autentice, neaose, absolute. Experienta de scena, de radio si de televiziune a noii noastre colege la SRC o recomanda ca pe una dintre cele mai complete si puternice actrite de divertisment din peisajul TV romanesc
”, a mai spus seful de la ”Serviciul Roman de Comedie”.

La randul ei, Monica Anghel declara ca este extrem de bucuroasa ca din aceasta toamna va putea lucra din nou alaturi de Toni Grecu. ”Colaborarea mea cu Toni a inceput de foarte multi ani, Grecu a fost cel care a stiut sa ma puna cel mai bine in valoare pe acest gen, al comediei. Ma bucur enorm sa reiau aceasta relatie artistica, pentru ca relatia de prietenie nu s-a deteriorat niciodata. Vin cu sufletul deschis in proiectul acesta pentru ca tot Toni a stiut sa imi dea roluri care sa fie potrivite mie”, a declarat artista.

Desi nu doreste sa dezvaluie foarte multe despre rolul pe care Monica Anghel il va avea in noul sezon ”Serviciul Roman de Comedie”, Toni Grecu recunoaste ca are deja planuri bine stabilite. ”Se va largi paleta personajelor feminine, vom putea dezvolta comicul de fictiune pe care vrem sa ne axam in continuare, vom avea in echipa un nume de marca in divertismentul TV de calitate si, nu in ultimul rind, vom avea langa noi una din cele mai tari voci ale Romaniei. Nu vreau sa va spun prea multe, dar pe Monica o veti vedea intr-o noua rubrica la SRC, un serial de comedie adevarata”.

Monica va fi nasa baietelului lui Jojo

Si pentru Jojo venirea Monicai Anghel in echipa SRC este un real motiv de bucurie, cele doua fiind prietene de suflet de foarte multi ani. ”Eu am fost invitata anul acesta la ”Serviciul Roman de Comedie” la editia de Paste si amandoua ne-am bucurat mult. Jojo a plans atunci de emotie cand m-a revazut alaturi de toti ceilalti actori pe platourile de filmare”, isi aminteste Monica Anghel.

Iar Jojo spune ca aceasta este cea mai buna veste pe care a primit-o in ultima perioada: ”Eu si Monica am format mereu o echipa extraordinara si abia astept sa ma reintalnesc cu ea ca partener pe platoul de filmare. Va dati seama cat sunt de incantata ca voi lucra din nou cu cea mai buna prietena a mea. Monica e un artist complet, pe langa vocea care a castigat admiratia intregii noastre tari, are un talent actoricesc extraordinar si o pofta de viata inegalabila”, a mai spus Jojo, care in curand se va si inrudi cu prietena sa pentru ca Monica si sotul sau urmeaza sa il naseasca pe Achim.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni