• PRO TV
  • Remus Truica, un miliardar atipic. Vezi ce declaratie a facut la Happy Hour :)

Remus Truica, un miliardar atipic. Vezi ce declaratie a facut la Happy Hour :)

Remus Truica, un miliardar atipic. Vezi ce declaratie a facut la Happy Hour :)

Divortul lui Remus Truica seamana foarte mult cu cel al Columbenilor. Ambele povesti au ca personaje principale doi barbati foarte bogati, iar la mijloc sunt prinsi, din pacate, niste copii nevinovati.

Miliardarul Truica incearca si el sa obtina custodia celor doua fetite gemene ale sale, dupa ce sotia lui a obtinut custodia lor temporara la un tribunal din Franta. Irina Truica lupta si ea pentru ca autoritatile romane sa recunoasca decizia celor franceze.

Intre timp, insa, fetitele sunt la Remus Truica, iar el nu ii permite accesul sotiei pe proprietatea lui din Snagov.

Miliardarul isi acuza sotia de infidelitate desi presa scrie de cele 15 amante ale lui, printre care si faimoasa cantareata Patricia Kaas si Ana Maria Ferentz.

Imi pare rau ca am imaginea asta, dupa 20 de ani de munca, dupa ce i-am pus in brate toti banii, nu exista proprietate sau cont care sa nu fie si ale sotiei mele”, spune miliardarul.

Remus si Irina au fost casatoriti timp de 14 ani. Au doua fetita impreuna, masini in valoare de 1 milion euro, apartament la Monte Carlo, vila in Caraibe si iaht.

Cu toate acestea, Remus Truica face o declaratie soc – “Nu sunt deloc materialist, din afara poate pare altfel, dar am cu totul alte valori, sustine el.


Divortul unui miliardar pe happyhour.protv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni