• PRO TV
  • "Google, te rog sa ma angajezi", clipul care a devenit viral pe Youtube. Afla daca protagonistul mai este somer

"Google, te rog sa ma angajezi", clipul care a devenit viral pe Youtube. Afla daca protagonistul mai este somer

"Google, te rog sa ma angajezi", clipul care a devenit viral pe Youtube. Afla daca protagonistul mai este somer

Se spune ca norocul ii ajuta pe cei cutezatori. Un somer american de 24 de ani a sarit peste etapele traditionale de cautare a unui serviciu si a apelat la o metoda nonconformista.

In loc sa trimita CV-uri si sa astepte cu zilele, saptamanile, lunile dupa un raspuns, Matthew Epstein din Florida a ales alta cale – s-a gandit la ce companie i-ar placea sa lucreze si si-a propus ca obiectiv sa se angajeze fix acolo si nicaieri altundeva.

In acest scop, tanarul si-a facut un site - GooglePleaseHire.Me si a urcat pe Youtube si un clip in care vorbeste despre dorinta sa apriga de a lucra pentru Google.

Filmuletul, in care Matthew apare cu o mustata falsa si pus pe glume, a atras peste 450.000 de vizualizari pe Youtube.

Desi nu a reusit sa obtina un job la Google, a fost chemat la 80 de interviuri si pana la urma a acceptat un loc de munca la o companie numita SigFig din San Francisco.

Tanarul a declarat ca terminase facultatea de 3 ani si nu reusise sa gaseasca nimic de lucru. “Mi-am dat seama ca nu pot sa stau cu mainile in san si sa tot astept. Trebuie sa lupti pentru ceea ce-ti doresti”.

A fost cool sa calatoresc prin tara pentru cele 80 de interviuri, am fost la la Microsoft si Amazon”, sustine el.

Google a intrat in legatura cu Epstein, insa l-a informat ca trebuie sa treaca prin procedurile standard de angajare, iar tanarul deja avea oferte bune din alte parti. Matthew nu e dezamagit pentru ca nu a primit un job la Google, fiindca simte ca aptitudinile sale pot fi puse mai bine in valoare intr-o firma aflata la inceput de drum.

Ma pricep sa atrag atentia oamenilor, iar Google deja are parte de suficienta atentie. Intr-o firma noua, in dezvoltare, am sansa sa creez lucruri, sa-mi vad ideile prinzand viata”, sustine tanarul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni