• PRO TV
  • Executat pentru ca AR FI impuscat un politist acum 22 de ani. Ultimele cuvinte: "Nu aveam arma!" VIDEO

Executat pentru ca AR FI impuscat un politist acum 22 de ani. Ultimele cuvinte: "Nu aveam arma!" VIDEO

Executat pentru ca <span style="color:#f00;">AR FI</span> impuscat un politist acum 22 de ani. Ultimele cuvinte: "Nu aveam arma!" VIDEO

Troy Davis a fost executat astazi, la ora 6.08, ora României, prin injectare, au anuntat autoritatile din penitenciarul Jackson, din Georgia, SUA, potrivit “Le Figaro”.

Troy Davis, un afro-american in varsta de 42 de ani, devenit un simbol al luptei impotriva pedepsei capitale, a fost executat noaptea trecuta in penitenciarul Jackson (Georgia), potrivit AFP. Davis a fost executat prin injectie letala, dupa ce fusese condamnat in 1991 la pedeapsa capitala pentru uciderea unui politist, in 1989.

De-a lungul celor 20 de ani, barbatul a obtinut in instanta mai multe amanari ale punerii in aplicare a pedepsei si si-a sustinut nevinovatia pana in ultimele clipe ale vietii.

“Nu a fost greseala mea, nu aveam arma! Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti cei care va pregatiti sa imi luati viata”, ar fi spus Troy Davis, potrivit unui ziarist local care a asistat la executie.Ieri, Curtea Suprema din SUA a respins ultimul recurs facut de avocatii lui Davis, pastrând decizia de condamnare la moarte.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni