• PRO TV
  • Jojo, imbratisata minute in sir de Sergiu Nicolaescu la incheierea filmarilor pentru “Ultimul corupt”

Jojo, imbratisata minute in sir de Sergiu Nicolaescu la incheierea filmarilor pentru “Ultimul corupt”

Jojo, imbratisata minute in sir de Sergiu Nicolaescu la incheierea filmarilor pentru “Ultimul corupt”

Jojo a incheiat de curand filmarile pentru cea mai recenta productie  MediaPro Pictures, “Ultimul corupt” in regia lui Sergiu Nicolaescu, un proiect care continua povestea filmului de succes “Poker”.

Cu nume mari in distributie, precum Horatiu Malaele, Vasile Muraru, George Mihaita sau Valentin Teodosiu, “Ultimul corupt” reprezinta o provocare pentru toti cei implicati, mai ales ca filmarile au fost cu adevarat solicitante. Actrita din ”Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv spune insa ca toti s-au implicat trup si suflet in aceasta productie, pe care au dus-o la bun sfarsit intr-un timp record: 26 de zile.

Jojo marturiseste ca pentru ea este o mandrie faptul ca s-a aflat pe platourile de filmare alaturi de actori consacrati si indragiti si ca cel mai emotionant pentru ea a fost la incheierea filmarilor, cand Sergiu Nicolaescu a strans-o in brate pentru cateva minute bune. ”A fost o luna extraordinara pentru mine”, marturiseste Jojo.

Marele om si regizor Sergiu Nicolaescu care mi-a dat sansa sa debutez in cinema a fost ca de fiecare data sursa mea de energie si inspiratie. Ii multumesc ca a stiut sa ma ajute si de aceasta data sa realizez un personaj cu o incarcatura speciala. In ultima zi de filmare domnul Nicolaescu ne-a multumit tuturor pentru ca i-am fost alaturi inca o data trup si suflet. M-a emotionat cel mai tare faptul ca m-a strans in brate pret de cateva minute si mi-a multumit, cand de fapt eu sunt cea care ar trebui sa ii multumesca in fiecare clipa pentru sansa imensa. Cel mai mare regizor roman isi iubeste actorii, si de aceea actorii il vor pretui mereu”, a mai spus actrita.

Sergiu Nicolaescu marturiseste ca filmarile la „Ultimul Corupt” nu au fost foarte usoare si ca in timpul productiei se concentreaza de obicei pe obtinerea celui mai bun material posibil. Insa intotdeauna la sfarsitul zilelor de filmare este extrem de recunoscator atat actorilor, cat si oamenilor care l-au ajutat sa duca totul la bun sfarsit: „Ma bucur ca am avut o echipa minunata care s-a inscris in termenele fixate, chiar daca uneori au fost exagerate. Sunt fericit ca am terminat filmarile in conditiile pe care mi le-am dorit si sper sa iasa un film bun."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni