• PRO TV
  • Videoclipul la care nu ai cum sa nu razi! Repetentii "se intoarce": Viata e dura :)

Videoclipul la care nu ai cum sa nu razi! Repetentii "se intoarce": Viata e dura :)

Videoclipul la care <span style="color: #f00">nu ai cum sa nu razi!</span> Repetentii "se intoarce": Viata e dura :)

Serviciul Roman de Comedie a lansat un nou hit - "Viata e dura (Imnul repetentului la BAC), o parodie dupa Danza Kuduro.

In traditia cu care si-a obisnuit deja fanii, echipa “Serviciului Roman de Comedie”, show ce revine la Pro Tv din 9 octombrie de la 20.15, lanseaza un nou clip parodie pe teme actuale si arzatoare: situatia alarmanta a celor care au picat bacalaureatul.

De azi “Viata e dura - Imnul repetentului la Bac”, regizat de Dragos Musat, poate fi urmarit pe protv.ro, dar si pe pagina oficiala de facebook a emisiunii.

Filmat in Bucuresti, dar si in imprejurimi, imnul realizat dupa piesa “Danza Kuduro” si interpretat de solistele de la SRC Ramona Hanganu si Miruna Manescu este un spectacol total.

Agentele lui Toni Grecu au fost o reala aparitie pe strazile din Bucuresti imbracate in costume sexy hawaiene, cantand si dansand pe un autobuz supraetajat si atrangand atentia tuturor celor din trafic.

Si Claudiu Maier si Cosmin Natanticu sunt realmente spumosi in rolurile a doi repetenti la BAC, care prefera sa stea “la bautura, manele si mici”.

Asculta aici piesa:


Serviciul Roman de Comedie” revine la Pro Tv din 9 octombrie, de la 20.15, cu o distributie improspatata, cu rubrici noi si deviza ”De ras pentru toata tara!”.

Pana atunci, fanii emisiunii pot intra pe pagina oficiala de facebook SRC pentru ultimele noutati legate de echipa de agenti a lui Toni Grecu, dar si pe site-ul emisiunii, src.protv.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni