• PRO TV
  • Romania, te iubesc! a fost lider de audienta

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta

Duminica, 2 octombrie, atunci când la ProTv a inceput cel de-al saptelea sezon al emisiunii

Telespectatorii ProTV au mers alaturi de Alex Dima pe AutostraDA România, iar prima editie a celui de-al saptelea sezon al emisiunii România, te iubesc! a ocupat primul loc in topul audientelor. In minutul de aur al emisiunii, 18:56, aproape 1.200.000 de telespectatori de la nivelul intregii populatii a României erau cu ochii pe ProTV, care inregistra, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse intre 18 si 49 de ani 7,5 puncte de rating si 31,4% cota de piata.

In intervalul orar 18:02 – 18:58, atunci când a fost difuzata emisiunea, ProTV a fost lider absolut de audienta si a inregistrat, in medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse intre 18 si 49 de ani 4,2 puncte de rating si 18,3% cota de piata, in timp ce Prima TV, urmatoarea clasata, avea de doua ori mai putin, respectiv 2,1 puncte de rating si 9,3% cota de piata. In tot acest timp, Antena 1 obtinea un rating infim, de doar 0.9 puncte si un share de 3,9 procente.

Si pe publicul din mediul urban ProTV a detinut suprematia si a inregistrat, in medie, un rating de 3,8 puncte si 13,2 procente din cota de piata, in timp ce TVR, clasat pe urmatoarea pozitie, avea 2,7 puncte de rating si 9,3% cota de piata. Antena 1, clasata pe locul al V-lea, a inregistrat doar 1,4 puncte de rating si 4,9% share.

Alex Dima continua sa prezinte peripetiile de pe AutostraDa România si saptamâna viitoare, in cea de-a doua editie din acest sezon a emisiunii România, te iubesc!.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni