• PRO TV
  • EA este noua iubita a lui Leonardo DiCaprio! FOTO

EA este noua iubita a lui Leonardo DiCaprio! FOTO

<span style="color:#f00;">EA</span> este noua iubita a lui Leonardo DiCaprio! <span style="color:#f00;">FOTO</span>

Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita lui, actrita Blake Lively, dupa o relatie care a durat cinci luni. Informatia a fost confirmata marti dimineata de agentul de presa al actritei Blake Lively.

Alyce Crawford este model australian si de cateva zile a fost vazuta alaturi de Leonardo Dicaprio.

O sursa din anturajul lui Leonardo DiCaprio a confirmat si ea aceasta despartire, declarând ca cei doi actori "ramân buni prieteni", informeaza accesshollywood.com.

Leonardo DiCaprio si Blake Lively au fost vazuti pentru prima data plimbându-se impreuna in luna mai, la Festivalul de Film de la Cannes. Ei au fost vazuti apoi in Italia, in California, la New York si la Sydney.

In iulie, Blake Lively, in vârsta de 24 de ani - care anterior a avut o relatie cu Penn Badgley, colegul ei din distributia serialului "Gossip Girl: Intrigi la New York" -, a spus, intr-un interviu acordat revistei Glamour, ca va ramâne intotdeauna sincera cu ea insasi, in ciuda faptului ca traieste in lumina reflectoarelor.

"Sunt foarte constienta de sinele meu. Iar acest lucru imi ofera un sentiment de siguranta. Daca m-as defini prin lucruri care se schimba mereu, precum parerile publicului sau hainele pe care le port sau profesia pe care o am, nu ar exista niciun fel de stabilitate intr-o astfel de situatie", a spus actrita.

Cu doar câteva saptamâni inainte de a incepe o relatie cu Blake Lively, Leonardo DiCaprio, in vârsta de 36 de ani, se despartise de fosta lui iubita, modelul israelian Bar Rafaeli, cu care a format un cuplu timp de peste cinci ani.

Anterior, actorul american a avut ca iubita un alt model celebru, brazilianca Gisele Bundchen, de care s-a despartit in anul 2005.

Foto: Splash

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni