• PRO TV
  • Urmarire in slow-motion. O bunicuta a "fugit" de politisti cu 16 km/h! Uite ce greseala facuse:

Urmarire in slow-motion. O bunicuta a "fugit" de politisti cu 16 km/h! Uite ce greseala facuse:

<span style="color:#f00;">Urmarire in slow-motion.</span> O bunicuta a "fugit" de politisti cu 16 km/h! Uite ce greseala facuse:

O batranica de 76 de ani i-a determinat pe politistii din Essex sa o urmareasca intr-o cursa nebuna, nebuna de tot cu uluitoarea viteza de 16 km/h.

Intamplarea pare cam desprinsa din scenariile SF. Caroline Turner, 76 de ani, a intrat pe contrasens, dupa ce intrat gresit pe drum dintr-o intersectie. Politistii descriu interventia lor in acest caz ca fiind  “cea mai inceata urmarire din toata lumea”.

Politistii au luat-o pe urmele bunicutei, mergand cu 16 km/h, pe o distanta de 27 km. Caroline Turner a oprit dupa mai bine de o ora, cand s-a trezit cu masina incojurata de patrule de politie, iar un ofiter a venit sa-i bata la geam si s-o scoata din masina.



Prima reactie a femeii – “Nu am nimic de discutat cu dumneata. Ma duc acasa!”.

Politistii s-au vazut nevoiti sa o tina in arest pentru o noapte, considerand ca femeia ar fi un pericol public daca ar lasa-o sa conduca in continuare si i-au dat si o amenda de 100$. Doamnei Turner i s-a ridicat permisul de conducere pentru un an.



Sursa foto: dailymail.co.uk

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni