• PRO TV
  • Razvan Fodor: "Nu mi-a placut niciodata sa dansez" VIDEO EXCLUSIV

Razvan Fodor: "Nu mi-a placut niciodata sa dansez" VIDEO EXCLUSIV

Razvan Fodor: "Nu mi-a placut niciodata sa dansez" VIDEO EXCLUSIV

Razvan Fodor actorul din telenovela difuzata pe Acasa Tv, "Iubire si onoare", si unul dintre concurentii sezonului 10 "Dansez pentru tine" a acordat un interviu in care a marturisit care este dansul lui preferat si de ce ii este cel mai frica in aceasta competitie.   

Iti place sa dansezi? De cand dansezi?
Nu mi-a placut niciodata sa dansez, am dansat doar banalul blues la bairamurile vremii. Frecventam discotecile doar ca sa am de unde sa ma intorc si sa vad femei frumoase. Cand spun discoteci, chiar la asta ma refer; cand mai tarziu au aparut cluburile am fost o data, de incercare, dar e prea multa galagie pentru mine.

Care este stilul tau preferat de dans ? De ce ? Cand l-ai dansat ultima oara?

Nu am apucat sa il dansez, dar melodic, dintotdeauna mi-a placut tango-ul. S-ar putea sa imi placa si ca stil de dans.

Cum ai primit propunerea de a participa la "Dansez pentru tine"? Ai fost uimit, iti doreai?
In viata mi-am dorit tot timpul sa depasesc ceea ce insemna o limita, mi-am dorit intotdeauna sa incerc sa fac lucrurile de care initial mi-a fost teama. Nu imi inchipui un cadru mai bun in care as fi putut sa fac niste picioare pe care eu le cunosteam de „lipite” sa danseze, asa ca atunci cand am primit propunerea, am acceptat pe loc.

Care sunt atuurile tale care crezi ca te vor ajuta sa castigi?
In viata de zi cu zi, sunt incapatanat si perseverent, dar nu garantez ca asta ma va ajuta neparat si acum. Atuul principal e insa coregrafa Doina Botis.

Ti-e frica de ceva, de vreun dans anume, de vreo alta vedeta concurenta, de emotiile directului?
Nu, imi e frica de un menisc ciupit si de niste ligamente incrucisate care mi-au dat batai de cap candva.

Razvan Fodor lupta alaturi de Lena Radulescu (29 de ani, Constanta) pentru sanatatea mamei ei bolnave care ar putea merge din nou, dar si pentru memoria sotului sau decedat care si-ar fi dorit sa o vada in aceasta emisiune. Lena provine dintr-o familie de balerini.

Ea a facut balet pana la 18 ani, tatal ei, fost balerin, e profesor de balet in Italia, fratele sau, plecat in SUA de 10 ani, este balerin, iar mama ei a fost balerina si profesoara de balet la Opera Romana din Bucuresti. Mama Lenei a crescut doi copii singura si din cauza vietii dificile, acum 12 ani a iesit la pensie pe caz de boala. Starea ei de sanatate s-a degradat si in prezent are multe afectiuni care au adus-o la pat. Din cauza problemelor de sanatate se deplaseaza foarte greu, mai mult cu ajutorul unui carucior cu rotile.

Lena intotdeauna si-a dorit sa lupte pentru mama ei si visul sau devenise un tel comun si pentru iubitul ei. Acesta, din pacate, a fost unul dintre cei 12 militari care si-au pierdut viata in accidentul aviatic de la Aerodromul Tuzla, in timp ce efectuau un zbor pentru antrenamente de parasutare. Liviu o sustinea pe Lena si chiar i-a marturisit inainte cu cateva zile de acest tragic accident ca ar fi tare mandru de ea daca ar ajunge la "Dansez pentru tine", sa-si poata ajuta mama prin dans.

Urmareste AICI interviul cu Razvan Fodor si Lena Radulescu acordat special pentru www.protv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni