• PRO TV
  • Presupusul vinovat de aparitia pozelor cu Scarlett Johansson goala pe net a fost arestat: risca 121 de ani de inchisoare!

Presupusul vinovat de aparitia pozelor cu Scarlett Johansson goala pe net a fost arestat: risca 121 de ani de inchisoare!

Presupusul vinovat de aparitia pozelor cu Scarlett Johansson goala pe net a fost arestat: <span style="color:#f00;">risca 121 de ani de inchisoare!</span>

Un barbat de 35 de ani din statul american Florida este presupusul hot al unor fotografii personale ale lui Scarlett Johansson, in care actrita apare goala si care au fost preluate de mai multe site-uri, el fiind arestat miercuri

Politistii sunt siguri ca Christopher Chaney, in vârsta de 35 de ani, pe care l-au arestat miercuri, la Jacksonville, dupa o ancheta de 11 luni, este cel care a furat fotografiile vedetei din telefonul acesteia, potrivit contactmusic.com.
Pozele respective, incluzând una in care actrita tine un prosop in timp ce posteriorul i se reflecta intr-o oglinda si o alta in care este intinsa in pat, cu bustul gol, au ajuns pe internet în urmă cu mai multe săptămâni.

Potrivit procurorului Andre Birotte Jr., "motivul este intotdeauna o chestiune intr-un caz de infractiune". "Nu avem informatii care sa sugereze ca el a avut câstiguri. A fost singurul acuzat. Informatiile pe care le avem arata ca el se face vinovat de interceptare si hacking la aceste conturi", a mai spus procurorul.

Desi politia a crezut initial ca vinovati sunt mai multi hackeri, acum se pare ca cel acuzat a reusit singur sa afle parolele si raspunsurile la intrebarile de siguranta ale conturilor unor celebritati din informatiile care sunt publice.
O data ce a putut accesa conturile lor, a instalat un sistem prin care toate e-mail-urile, trimise si primite, ii erau automat transmise lui.

FBI a refuzat sa mentioneze numele celorlalte celebritati care i-ar fi fost victime, dat fiind ca investigatia este in desfasurare.

Chaney ar fi vinovat si de furtul unor fotografii intime ale cântaretei Christina Aguilera, in decembrie 2010, care au fost, de asemenea, postate pe internet. In plus, telefonul actritei Mila Kunis a fost piratat in septembrie si o fotografie personala a vedetei a aparut pe internet, potrivit AFP.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca o pedeapsa de pâna la 121 de ani de inchisoare.

Avocatul lui Scarlett Johansson, Marty Singer, a amenintat cu actiuni in justitie si site-urile care au publicat fotografiile cu actrita si a trimis o scrisoare mai multor publicatii online in care a precizat ca imaginile sunt "fotografii furate, private si sub protectia drepturilor de autor".

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni