• PRO TV
  • SUPER VIDEO. In cel mai nou promo “Dansez pentru tine”, Jojo danseaza cu un cosar, iar Pepe cu o florareasa

SUPER VIDEO. In cel mai nou promo “Dansez pentru tine”, Jojo danseaza cu un cosar, iar Pepe cu o florareasa

<span style="color:#f00;">SUPER VIDEO.</span> In cel mai nou promo<span style="color:#f00;"> “Dansez pentru tine”</span>, Jojo danseaza cu un cosar, iar Pepe cu o florareasa

Un cosar, un maturator, o florareasa, un zidar, o pictorita sunt doar cateva dintre personajele care vor fi atinse de magia dansului in filmarile de promo pentru noul sezon “Dansez pentru tine” care va incepe pe 21 octombrie, la Pro Tv.

Fiecare concurent al celui de-al doisprezecelea sezon al competitiei visurilor va fi in noul clip de promovare al emisiunii un personaj de poveste care in timp ce-si face meseria cu bucurie si entuziasm, se va intalni ca prin minune cu vedeta care-i va schimba viata si viitorul si alaturi de care va trai in pasi de dans cateva saptamani desprinse parca din cele mai frumoase vise.

Jojo, Pepe, Catrinel Sandu, Mircea Solcanu, Andreea Ibacka, Daniel Nitoiu, Aylin Cadir si Alex, tobosarul trupei Zero de la Happy Hour au filmat pe timp de zi, dar si pe timp de noapte, in frig, uneori la mai putin de 10 grade timp de aproape 24 de ore alaturi de o echipa formata din 50 de oameni.


Filmarile au avut loc la Buftea, intr-un cadru de basm in care au fost folosite decoruri speciale, costume desprinse parca din filme si pentru care s-au folosit nu mai putin de doua camioane pline de lumini. Daca intre reprizele de filmare, fetele stateau acoperite cu halate si incaltate in bocanci, cand se dadea “actiune” toata lumea era scoasa parca din cutie, motivata de scenariul frumos si de visul nobil pe care trebuie sa-l faca cunoscut in fata tarii intregi. 

Ionut Tanase, partenerul frumoasei Jojo, actrita din Serviciul Roman de Comedie, de la Pro Tv, va interpreta rolul unui cosar, cu hainele, obrajii si varful nasului incarcate de funingine. In timp ce se indreapta spre urmatorul horn de curatat, Ionut danseaza si zambeste tuturor trecatorilor stiind ca astfel le va purta noroc si le va aduce ganduri bune. Printre trecatori o zareste cu bucurie pe Jojo care-l fascineaza si care ca prin farmec sulfa inspre el si atunci se infaptuieste minunea: hainele de cosar i se preschimba intr-un frumos costum de dans, pielea ii straluceste si incep sa se roteasca intr-un superb dans.

Intr-o cofetarie foarte cocheta, Cornelia Condeescu, partenera lui Alex, bateristul trupei Zero de la Happy Hour, face cele mai aratoase prajituri, insa piesa de rezistenta la care lucreaza este un tort in forma casei visurilor ei, cu ferestre colorate din martipan si acoperisul din ciocolata. Printre trecatorii care se uita cu admiratie la minunata cofetarie este si Alex care ii bate in geam si o invita sa vada afara proiectia casutei ei la care o poate ajuta sa ajunga. Ea iese fericita din cofetarie si incep impreuna un dans plin de speranta.



Ovidiu Danci, partenerul exoticei Aylin Cadir, este un zidar care cocotat pe o schela bate ritmul in timp ce incearca sa vopseasca zidul. Aylin il priveste, ii zambeste, iar el sare de pe schela si ajunge intr-o secunda langa ea. In momentul in care se intalnesc, hainele zidarului se transforma intr-o tinuta spectaculoasa de dans, iar in timp ce ei fac deja primii pasi de dans impreuna, casa se vopseste singura, ca prin minune. 

Alexandra, partenera lui Daniel Nitoiu, de la Stirile Pro Tv de la ora 13.00, sta pe o banca si isi aranjeaza cu bucurie stelele pe cer asa cum isi doreste ea. Daniel i se alatura si aranjeaza si el pe cer o ultima stea, iar apoi o ridica de pe banca si o invita la dans. Intr-o pirueta, hainele ei se schimba in rochie de bal, iar pe cer in locul stelutei aranjate de Daniel apare logo-ul “Dansez pentru tine”.

Andreea Toma, partenera lui Pepe, lucreaza intr-un loc de basm, intr-o florarie si in timp ce danseaza cu niste flori colorate in brate, se apropie Pepe care ii cumpara florile, le arunca in aer, iar petalele care cad ii preschimba ei tinuta intr-o rochie de show.

Paul, partenerul Andreei Ibacka, va juca rolul unui croitor foarte creativ si visator care a confectionat o prea frumoasa rochie de bal pe care viseaza sa o poarte o vedeta cu care el sa danseze. Ca prin minune, Andreea intra in atelierul lui, el inchide ochii, iar in locul manechinului pe care statea rochia este chiar Andreea care-I transforma visul in realitate.

Ionut, partenerul frumoasei Catrinel Sandu, este un maturator plin de spirit si jovialitate care in timp ce da cu matura pe strazi danseaza de parca ar avea alaturi cea mai frumoasa femeie. Apare Catrinel care ii ia matura din mana si il Atinge si astfel, intr-o secunda magica, I se schimba hainele si sunt astfel pregatiti de show. 

Partenera lui Mircea Solcanu este pictorita si lucreaza la un tablou de vis pentru ea cu doi dansatori. Mircea, imbracat ca dansatorul din tablo, se apropie de ea, ii ia pensula din mana, ii picura putina vopsea, iar rochia ei se preschimba intr-una de dans, iar ei ajung sa fie exact ca in tabloul visurilor ei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni