• PRO TV
  • Bogati, celebri si divortati. Afla ce barbati ar lua acasa Roxana Ionescu! VIDEO

Bogati, celebri si divortati. Afla ce barbati ar lua acasa Roxana Ionescu! VIDEO

Bogati, celebri si divortati. Afla ce barbati ar lua acasa Roxana Ionescu! VIDEO

Vezi lista cu plusurile si minusurile barbatilor care au incheiat de ceva timp socotelile cu casatoria!

1. Elan Schwartzenberg

Are 44 de ani, provine dintr-o familie de medici, a facut armata in israel si a terminat stomatologia la Iasi. Dupa facultate, a intrat direct in afaceri, iar acum are o avere estimata la 50 de milioane de euro. “E un barbat sarmant, as putea spune” – Roxana Ionescu.

2. Calin Popescu Tariceanu

Cel mai cunoscut politician din istoria modelling-ului romanesc. Va  implini 60 de ani, are 4 neveste la activ. Este stilat, educat, curtenitor si are o avere estimata de 15 milioane de euro. Asta mai atenueaza un pic din faptul ca varsta lui nu e tocmai competitiva.


3. Remus Truica

Are 40 de ani pe muchie din orice unghi l-ai privi.  Mai are doua iahturi, apartament in Monte Carlo si o vila in Caraibe. Este mereu in forma, elegant si vorbeste perfect engleza, franceza si germana. Se spune ca in 9 ani de casnicie a avut 15 amante.

4. Sebastian Vladescu

A fost de doua ori ministru de finante. Ilustreaza sintagma “tace si face”. Are 53 de ani si continua sa vaneze trofee cu mai multa usurinta cu care altii o fac la 35 de ani. Elegant si surprinzator, versat si misterios, colectionar de ceasuri si fumator de trabucuri.

5. Ilie Nastase

Dintre barbatii celebri, bogati si liberi prezentati la Apropo Tv, el are cea mai bogata experienta de viata. Casatorit de 3 ori, are 3 copii naturali si 2 adoptati. Legenda spune ca prin patul lui au trecut 2500 de femei, iar Ilie le nota pe fiecare intr-un carnetel, cu calificativul aferent.

Afla pe care dintre acesti barbati i-ar lua acasa actrita Nuami Dinescu si Roxana Ionescu:
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni