• PRO TV
  • Afla cum s-au pregatit vedetele cu cateva ore inainte de inceperea noului sezon Dansez pentru tine

Afla cum s-au pregatit vedetele cu cateva ore inainte de inceperea noului sezon Dansez pentru tine

Afla cum s-au pregatit vedetele cu cateva ore inainte de inceperea noului sezon Dansez pentru tine

Cu cateva ore inainte de inceperea celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, perechile concurente incearca sa scape de emotii fie cu ajutorul unor talismane, fie cu glume, bancuri sau cuvinte de incurajare. 

Oricat de mult ar fi repetat in salile de repetitii cu muzica inregistrata pe banda, in momentul in care au ajuns in platoul emisiunii, totul s-a schimbat si au simtit ca parca o iau de la capat cu ABC-ul dansului. Platoul grandios, ringul de dans mare, atmosfera impunatoare de acolo, muzica live, ochii atintiti asupra lor le-au sporit emotiile si i-au facut sa-si doreasca sa mai traga de timp pana la prima editie a emisiunii. Insa, ei vor avea prima infatisare live in fata telespectatorilor si a juriului vineri, de la 20.30, la Pro Tv cand vor trebui sa depuna juramintele si sa demonstreze ca pentru fiecare dintre ei duelul merita sa fie cat mai departe.


In urma repetitiilor intensive, Jojo s-a ales cu contuzii laterale la coaste, iar in ultimele zile a facut tratamente injectabile si a repetat doar cu benzi speciale aplicate la coaste. Chiar daca are dureri foarte mari, Jojo se bucura de placerea dansului si de frumusetea experientei “Dansez pentru tine”, alaturi de partenerul sau Ionut Tanase de care s-a atasat foarte mult. 

In echipa formata din Catrinel Sandu, Ionut Ionescu si Lilian, emotiile se gestioneaza cu ajutorul talismanelor. “Avem niste bratari la mana toti trei. Bratarile norocului. Pana acum ne-au purtat noroc. Sa speram ca vor avea aceeasi putere si in concurs.”, povesteste Catrinel increzatoare in bratarile rosii care ii vor ajuta sa obtina note mari din partea juriului. Catrinel are o entorsa la glezna dreapta, insa Lilian este sigur ca vor dansa foarte bine vineri. 

Probleme de sanatate sunt si in echipa formata din Aylin Cadir, Ovidiu Danci si Vica. “Mie mi s-a blocat spatele azi dimineata, am luat niste medicamente, n-a trecut. Mi-au facut o injectie si ma simt mai bine acum, dar initial nu am crezut ca pot sa repet astazi.”, povesteste panicat partenerul lui Aylin. Vica mizeaza insa, pe faptul ca sunt o pereche temperamentala, care transmite si cucereste prin expresivitate.

In echipa formata din Andreea Ibacka, Paul Paduraru si coregrafa Furnica, emotiile se impart la patru. “Am un bungee-jumping in burta. Tremur, dansez odata cu ei, numar, cant, urlu, fac ca toate animalele cand danseaza perechea mea...am emotii mari.”, povesteste coregrafa Furnica, insarcinata in luna a cincea. Amuzata de figurile lor obosite si stresate si de zambetul lor pus parca de cineva pe chip, Furnica i-a botezat pe Andreea - Chucky si pe Paul - Freddie Cruger. 

Emotii mari sunt si in echipa formata din Mircea Solcanu, Roxana Voina si Caprioara. Durerile fizice trec pe planul doi in cazul lor... “Sufletul te doare aici... ca nu-ti iese.”, declara Mircea Solcanu cu naduf. Caprioara spune ca prima lor prestatie pe platou a fost buna si spera ca asa sa se intample si vineri, la show. 

Alex, tobosarul trupei Zero si partenera lui, Cornelia Condeescu, au fost putin speriati de grandoarea platoului. Insa, antrenorul lor, Istvan, spune ca nu au de ce sa aiba emotii, chiar daca unele pozitii le dau dureri de cap... “Trebuie sa-mi tin umerii astia intr-un fel, gatul in alt fel, barbia nu stiu cum, bratele diferit. Am innebunit. Asta imi doresc sa iasa, tinuta asta, pozitiile astea. Restul e ok. Visez si noaptea... Bine ca nu-mi pun atele sa dorm asa...E foarte greu.”, povesteste spiritual Alex. 

In echipa formata din Daniel Nitoiu, Alexandra Maresi si Cocuta nu au fost accidentari, dar sunt multe emotii. “Cred ca Daniel va fi o mare surpriza pentru public. E un contrast urias fata de cum il vezi la Stirile Pro Tv si cum e omul Daniel. Il vad acolo foarte serios, iar el e complet nebun.”, avertizeaza Cocuta, coregrafa lui Daniel care spera sa ridice sala in picioare cu dansurile lui din prima editie a concursului. 

Mai putin emotivi par a fi, deocamdata, Pepe, Andreea Toma si Doina Botis. Si accidentele s-au tinut departe de ei. “Multumim lui Dumnezeu, nu ne-am accidentat pana acum. Dar ne-am si protejat foarte tare. Ne-am incalzit, facem streching, suntem profesionisti…”, povesteste artistul increzator ca pantofii lui de dans vor face minuni si in concurs, nu doar la repetitii. Pepe nu crede ca va fi intimidat de membrii juriului, ci mai degraba va avea emotii la gandul ca va fi urmarit de atat de multi telespectatori de acasa

In echipa formata din Catrinel Sandu, Ionut Ionescu si Lilian, emotiile se gestioneaza cu ajutorul talismanelor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni