• PRO TV
  • Ce regulă trebuie să respecte cei care merg la priveghiul nepotului lui Tzancă Uraganu! Unde va fi depus trupul micuțului:„Vă așteptăm...”

Ce regulă trebuie să respecte cei care merg la priveghiul nepotului lui Tzancă Uraganu! Unde va fi depus trupul micuțului:„Vă așteptăm...”

Ce regulă trebuie să respecte cei care merg la priveghiul nepotului lui Tzancă Uraganu! Unde va fi depus trupul micuțului:„Vă așteptăm...”

Tzancă Uraganu a anunțat pe rețelele de socializare unde va avea loc priveghiul nepotului său, Lucas. Regula impusă de familia micuțului.

Gallery

Nepotul lui Tzancă Uraganu și a lui Marymar s-a stins din viață luni, 29 aprilie, la vârsta de 8 ani, după ce în urmă cu opt luni a fost diagnosticat cu cancer.

Tzancă Uraganu a anunțat unde va fi depus trupul micuțului Lucas

Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare unde va fi depus trupul micuțului Lucas.

Cunoscuții sunt așteptați să îi aducă micuțului un ultim omagiu, însă aceștia trebuie să respecte o regulă impusă de familia băiețelului. Toți cei care vor lua parte la priveghi sunt rugați să se îmbrace în alb, simbol al purității, căci Lucas, un copil nevinovat, a fost răpus de o boală incurabilă.

„Str. Pucheni, nr. 151, aceasta este adresa unde se va ține priveghiul micuțului Lucas! Toți ai noștri, vă așteptăm la Piața de Flori Pucheni! Rugămintea familiei lui este să ne îmbrăcăm în alb, măcar tricourile! Că el este un îngeraș”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

Citește și:

Lucas a prevestit că ceva se va întâmpla pe 29 aprilie

Într-un clip video publicat pe Marymar pe Instagram, la secțiunea story, filmat cu opt luni înainte de această tragedie, micuțul Lucas spunea că pe data de 29 aprilie se va întâmpla ceva spectaculos, o minune.

„Fiți atenți, la 29 aprilie se va întâmpla o minune, ceva spectaculos”, a spus Lucas.

Citește și:

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni