• PRO TV
  • Tzancă Uraganu este în doliu. Nepotul manelistului a murit la vârsta de doar 8 ani. Mesajul sfâșietor al artistului, postat la scurt timp după tragedie: „Copil frumos și bun”

Tzancă Uraganu este în doliu. Nepotul manelistului a murit la vârsta de doar 8 ani. Mesajul sfâșietor al artistului, postat la scurt timp după tragedie: „Copil frumos și bun”

Tzancă Uraganu este în doliu. Nepotul manelistului a murit la vârsta de doar 8 ani. Mesajul sfâșietor al artistului, postat la scurt timp după tragedie: „Copil frumos și bun”

Tzancă Uraganu trece prin momente cumplite. Manelistul este în doliu, deoarece nepotul lui, în vârstă de doar opt ani, a murit. Micuțul se confrunta cu o boală extrem de gravă, descoperită cu aproximativ o jumătate de an înainte.

Gallery

​Urmăritorii lui Tzancă Uraganu știau foarte bine că nepotul acestuia avea probleme de sănătate, doar că nimeni nu s-a gândit că acesta avea să moară. Din nefericire, cel mai negru scenariu s-a adeverit, iar familia manelistului se pregătește de înmormântare.

Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit

Zilele trecute, Tzancă Uraganu anunța că botezul fiului și al lui Marymar va fi amânat, deoarece nepotul lui se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Manelistul a fost extrem de atașat de Lucas și l-a tratat ca pe propriul copil, iar moartea acestuia l-a întristat peste măsură.

După ce băiețelul s-a stins din viață, Tzancă Uraganu și Marymar au postat mesaje de adio, pe rețelele lor de socializare. Acum, cei doi și familia se pregătesc pentru a-l conduce pe Lucas pe ultimul drum.

Citește și:

„Dumnezeu sa te odihneasca copil frumos și bun!!”, „Minunea mea! Îngerul meu divin...M-ai distrus”, au fost mesajele postate de Tzancă Uraganu și de iubita lui.

Lucas fusese diagnosticat cu cancer

Tzancă Uraganu a fost destul de discret în ceea ce privește problemele de sănătate ale nepotului său, preferând să nu discute prea mult despre acest subiect sensibil.

Într-un comentariu postat pe rețelele de socializare, artistul a dezvăluit că micuțul fusese diagnosticat cu cancer, cu doar șapte luni înainte: „Un copil așa bun... A fost bolnav de cancer și în 7 luni a murit”.

Citește și:

​Chiar dacă nu era copilul lor, Tzancă Uraganu și Marymar au făcut tot ceea ce le-a stat în putință, pentru a-l ajuta pe Lucas. Cei doi au mers la Schitul Sfântul Gherasim Kefalonitul, unde au stat de vorbă cu Părintele Isaia.

„Simt să vă spun asta. Fiți mai buni, lăsați orice răutate care va macină și apreciați viața așa cum este… și nu vă mai plângeți pentru nimicuri, adevăratele probleme sunt altele… aveți grijă de sănătatea voastră și, în special, a copiilor! Faceți toate analizele copiilor minim la șase luni pentru că orice ar fi… luat din timp este mai ușor de vindecat. Lucas al nostru puternic!”, postate Tzancă Uraganu, în urmă cu puțin timp, în mediul online.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni