• PRO TV
  • Tzancă Uraganu a fost plătit regește, pentru a cânta la priveghiul lui Costel Corduneanu. Suma amețitoare pe care a primit-o acesta, pentru prestația avută

Tzancă Uraganu a fost plătit regește, pentru a cânta la priveghiul lui Costel Corduneanu. Suma amețitoare pe care a primit-o acesta, pentru prestația avută

Tzancă Uraganu a fost plătit regește, pentru a cânta la priveghiul lui Costel Corduneanu. Suma amețitoare pe care a primit-o acesta, pentru prestația avută

Costel Corduneanu a murit în urmă cu o săptămână, pe data de 15 aprilie, iar familia acestuia a organizat un priveghi de lux, la care au cântat nume grele din România, precum Tzancă Uraganu.

Gallery

Moartea fulgerătoare și prematură a lui Costel Corduneau a fost cea mai dură lovitură primită de familia acestuia, care și-a dorit ca cel mai de temut interlop din Moldova să plece din această lume cu fast, iar melodiile lui Tzancă Uraganu nu au lipsit de la priveghi.

Tzancă Uraganu, plătit regește, pentru a cânta la priveghiul lui Costel Corduneanu

Familia lui Corduneanu a cerut amplasarea unui cort imens, în curtea unui restaurant de lux din Iași, unde a avut loc priveghiul care a durat mai multe zile. Artiși de renume au venit și au cântat, Costel Biju, Tzancă Uraganu și Ștefan de la Bărbuleți fiind doar unii dintre ei.

Costel Corduneanu era lăudat pentru cât de mult își iubea familia, aceasta fiind, pentru el, mai importantă decât orice. Prin urmare, cei pe care i-a lăsat îndurerați nu s-au uitat deloc la bani și s-au asigurat că va avea parte de un priveghi și de o înmormântare pe măsură.

Citește și:

​Conform Cancan, doar Tzancă Uraganu ar fi primit cel puțin 10.000 de euro pentru concertul pe care l-a susținut la căpătâiul interlopului, sumă la care s-au adăugat și banii primiți la dedicații.

Florin Salam, marele absent de la înmormântarea lui Corduneanu

Fanii lui Florin Salam știu cât de apropiat era acesta de Costel Corduneanu și familia lui, motiv pentru care, nu mică le-a fost mirarea când au aflat că manelistul nu a mers nici la priveghi și nici la înmormântare.

Prin urmare, pentru a nu mai exista comentarii care să îl pună într-o lumină nefavorabilă, Florin Salam a declarat că absența lui a fost una motivată, fiind nevoit să se prezinte la nunțile pentru care a fost plătit.

Citește și:

„Îmi cer scuze că nu am putut și, poate, nu o să ajung nici mâine, pentru că am nunţile, trei-patru pe zi! Știţi că au fost probleme cu cei care au semnat.

Am respect de familia asta. Nu vă mai luaţi după cei care spun că nu vreau să vin! Nu am cum să nu mă duc la nunţi, dar e la Iaşi. Dacă era în București, poate puteam să fug, jumătate de oră, dar nu am cum să mai încurc nicio nuntă. Îmi pare rău de durerea voastră!”, a transmis Florin Salam, pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Facebook, captură YikTok, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni