• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, moment spectaculos la priveghiul lui Costel Corduneanu. Videoclipul face înconjurul internetului

Tzancă Uraganu, moment spectaculos la priveghiul lui Costel Corduneanu. Videoclipul face înconjurul internetului

Tzancă Uraganu, moment spectaculos la priveghiul lui Costel Corduneanu. Videoclipul face înconjurul internetului

Lacrimi și suspine la priveghiul lui Costel Corduneanu, celebrul interlop care s-a stins din viață în urmă cu câteva zile din cauza unui transplant nereușit la inimă. La ceremonia funerară au fost invitați să cânte zeci de maneliști, printre care Tzancă Uraganu, Costel Biju și Narcis de la Bărbulești.

Gallery

​Costel Corduneanu s-a stins din viață la 54 de ani, după ce mult timp s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate la inimă. Acesta a murit în spital, în urma unui transplant de inimă nereușit și a lăsat mult regret în urma lui. În aceste momente, familia, prietenii și apropiații interlopului sunt în stare de șoc și cu greu reușesc să facă față pierderii suferite. 

Trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost depus la un celebru restaurant din Iași, acolo unde oamenii care l-au iubit pot veni să își ia rămas bun de la el. La locație, familia interlopului a pregătit un adevărat spectacol, pentru ca liderul clanului să fie condus pe ultimul drum exact așa cum și-ar fi dorit. Au fost aduși porci la proțap, un ecran imens cu imagini cu acesta și un covor roșu.

​La evenimentul nefericit au participat mai mulți maneliști celebri, printre care Costel Biju, Narcis de la Bărbulești și Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu, moment spectaculos la priveghiul lui Costel Corduneanu

Tzancă Uraganu a renunțat pentru un moment la melodiile de petrecere și a trecut la cele de jale. Invitat la priveghiul lui Costel Corduneanu, manelistul a făcut un adevărat spectacol, care a emoționat toți invitații. 

@silidorsalam #corduneanu #costelcorduneanu #tzancauraganu #tzanca #adriancorduneanu #foryou #fy #fyp ♬ sunet original - Silidor Salam

Videoclipul cu Tzancă Uraganu cântând la priveghiul lui Corduneanu a făcut înconjurul internetului, având zeci de mii de vizualizări în doar câteva ore. 

​Sursă foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni