• PRO TV
  • Primele imagini de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Trupul liderului clanului interlop a fost depus la un restaurant, în ropote de aplauze

Primele imagini de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Trupul liderului clanului interlop a fost depus la un restaurant, în ropote de aplauze

Primele imagini de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Trupul liderului clanului interlop a fost depus la un restaurant, în ropote de aplauze

Trupul neînsuflețit a lui Costel Corduneanu a fost depus la un celebru restaurant din Iași, unde este plâns de familie, de cunoștințe și nu numai.

Gallery

Pe data de 16 aprilie, la doar o zi de când și-a dat ultima suflare pe patul de spital, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost depus la restaurant, iar priveghiul a început. Înmormântarea urmează să aibă loc vineri, 19 aprilie.

Imaginile durerii de la priveghiul lui Costel Corduneanu

Sicriul cu trupul neînsuflețit al liderului interlop a fost depus la unul dintre cele mai apreciate restaurante din Iași. Coroane de flori și un covor roșu au fost așezate până la o fotografie cu Costel Corduneanu, iar imaginile de la priveghi au împânzit Internetul. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Citește și:

​Mai mulți preoți au citit câteva rugăciuni pentru odihna veșnică a lui Costel Corduneanu, în timp ce este plâns de familie și de toți cei care l-au apreciat. A fost pregătit și un meniu special pentru priveghi, iar, din imaginile care au fost publicate pe rețelele de socializare, se poate observa numărul mare de persoane care au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Trupul liderului clanului interlop a fost adus pe un covor roșu, în ropote de aplauze, iar imaginile au stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare, cei mai mulți internauți fiind de părere că trebuie înmormântat ca un adevărat rege.

Cine va fi noul lider al clanului Corduneanu

Din clanul interlop, făceau parte atât Costel Corduneanu, cât și frații lui și alți „parteneri”. Până acum, nici familia acestuia și nici membrii clanului nu au spus cine îi va lua locul acestuia, dar, cel mai probabil, va fi vorba de fratele lui, Adrian Corduneanu.

Citește și:

​Grațiela Cercel, soția lui Costel Corduneanu, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Cei doi erau împreună de 16 ani și s-au căsătorit anul trecut, în vară.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni