• PRO TV
  • Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta temutul interlop înainte să moară

Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta temutul interlop înainte să moară

Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta temutul interlop înainte să moară

Cornel Corduneanu s-a stins din viață pe data de 15 aprilie, din cauza unor probleme de sănătate destul de serioase. Soția acestuia, Grațiela, este sfâșiată de durere și încearcă să-i păstreze vie amintirea interlopului, postând mai multe imagini cu acesta.

Gallery

​Costel Corduneanu a fost liderul celui mai temut clan din Iași. Acesta și-a pierdut viața la vârsta de 54 de ani, după ce o lungă perioadă de timp a fost internat într-un spital din Târgu Mureș, din cauza unor probleme cardiace. Cu toate că medicii l-au operat pe inimă și au făcut tot posibilul ca bărbatul să rămână în viață, acesta nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Acum, la doar două zile de la deces, soția acestuia își strigă durerea pe rețelele de socializare. Femeia a postat o serie de imagini de la ultima petrecere la care Cornel Corduneanu a participat. Bărbatul se simțea bine la acel moment și era înconjurat de mulți oameni, care acum sunt sfâșiați de durere.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS ULTIMELE IMAGINI CU CORNEL CORDUNEANU ÎN VIAȚĂ

Femeia a postat zilele trecute și un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în care și-a luat rămas bun de la omul care i-a fost alături ani de zile.

”După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom întâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie”,  a scris Grațiela Corduneanu pe o rețea de socializare.

Sursă foto: Facebook, YouTube, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni