• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în rochie de mireasă pe străduțele din Veneția: „Am spus DA”

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în rochie de mireasă pe străduțele din Veneția: „Am spus DA”

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în rochie de mireasă pe străduțele din Veneția: „Am spus DA”

Mădălina Ghenea și-a surprins recent cei peste 1,2 milioane de urmăritori de pe Instagram, după ce a postat mai multe filmulețe pe InstaStories în care apare într-o superbă rochie de mireasă.

Gallery

​„I said Yes” (n.red Am zis Da), a scris actrița la primul filmuleț postat în care poartă voal alb pe cap și o rochie diafană de mireasă. Drumul n-a fost spre altar, ci pe străduțele din Veneția, acolo unde românca a fost protagonista unui pictorial

Așa cum a mai glumit în trecut, atunci când a primit cereri în căsătorie de la fani, Mădălina a spus că este „căsătorită cu munca sa.”

Admiratorii s-au bucurat însă să o vadă îmbrăcând rochia de mireasă. Mai mulți turiști s-au strâns în jurul modelului, au scos telefoanele și au început să o filmeze.  (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Mădălina arăta spectaculos în rochia cu mâneci lungi și trenă uriașă, care nu lăsa la vedere nicio părticică din piele.

Model și actriță de succes, Mădălina Ghenea a reușit să câștige un loc aparte în inimile admiratorilor cu farmecul ei cu adevărat irezistibil. 

După succesul înregistrat cu thrillerul „Deep Fear”, Mădălina Ghenea are agenda plină de evenimente, iar recent a împărtășit o nouă reușită cu fanii de pe Instagram.​

CITEȘTE ȘI:

În 2021, Mădălina a primit rolul principal în thrillerul „Deep Fear” și a jucat alături de unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Este vorba despre Ed Westwick, cunoscut publicului din România datorită rolului din serialul „Gossip Girls”. Pelicula a avut premiera în toamna anului 2023.

Acum superba româncă va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, potrivit Variety. Camelot Media a pus bazele francizei cinematografice de acțiune și aventură „The Lost Book of Creation”. Scenariul este scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de Mădălina Ghenea. 

Mădălina Ghenea a avut apariții în producții de succes și a defilat pe covorul roșu alături de nume mari de la Hollywood. Românca a jucat în „Gucci”, unde a interpretat rolul Sophiei Loren. Slătineanca a avut roluri și în filme ca „Don Hemingway”, „Il soliti Idioti”, „All you ever wished for”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni