• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, răspuns surprinzător după ce a fost întrebată dacă a primit vreo ofertă pentru un proiect în România: „Nu știu de ce mă aleg americanii, italienii, dar românii...”

Mădălina Ghenea, răspuns surprinzător după ce a fost întrebată dacă a primit vreo ofertă pentru un proiect în România: „Nu știu de ce mă aleg americanii, italienii, dar românii...”

Mădălina Ghenea, răspuns surprinzător după ce a fost întrebată dacă a primit vreo ofertă pentru un proiect în România: „Nu știu de ce mă aleg americanii, italienii, dar românii...”

Mădălina Ghenea este extrem de activă pe contul de Instagram, acolo unde are peste 1,2 milioane de fani. Recent, frumoasa româncă a făcut un Q&A (n.red Întrebări și Răspunsuri) și le-a satisfăcut mai multe curiozități celor care o urmăresc.

Gallery

​Întrebată dacă are de gând să-și facă cont de OnlyFans, Mădălina Ghenea a răspuns ferm: „Nuuu. Nuuu. Nu e pentru mine”.

Unul dintre urmăritori a întrebat-o pe actriță dacă „chiar nu ai primit nicio ofertă de vreun proiect în România?”.

Pentru a răspunde la această întrebare, Mădălina și-a schimbat filtrul de pe Instagram și a amintit de Antonia, cu care este bună prietenă.

„Dacă vorbim despre România, trebuie să folosesc filtrul Antoniei, cea mai frumoasă femeie din România, cea mai frumoasă femeie din lume”, a spus Mădălina.

Apoi, cu o oarecare urmă de tristețe a venit și răspunsul la întrebare. „Chiar nu am primit nicio ofertă. Nu. Nu știu de ce mă aleg americanii, italienii, dar românii nu. Nu știu ce se întâmplă acolo. Am lucrat în România și mi-a plăcut foarte mult. Mi-ar plăcea să lucrez acasă așa că aștept propuneri”, a spus Mădălina Ghenea.

Mădălina a amintit de lungmetrajul românesc „Urma”, în care a jucat în 2019 alături de Irina Rădulescu, Dragoș Bucur, Codin Maticiuc și Ilona Brezoianu.

„Mi-a plăcut foarte mult. Mi-aș dori să joc iar într-un film românesc”, a conchis actrița.

Mădălina Ghenea a avut apariții în producții de succes și a defilat pe covorul roșu alături de nume mari de la Hollywood.

Românca a jucat în „Gucci”, unde a interpretat rolul Sophiei Loren. Slătineanca a avut roluri și în filme ca „Don Hemingway”, „Il soliti Idioti”, „All you ever wished for”.

În 2021, Mădălina a primit rolul principal în thrillerul „Deep Fear” și a jucat alături de unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Este vorba despre Ed Westwick, cunoscut publicului din România datorită rolului din serialul „Gossip Girls”. Pelicula a avut premiera în toamna anului 2023.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni