• PRO TV
  • Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală. Ce a apărut pe contul ei de Instagram: „Să mă pot concentra...”

Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală. Ce a apărut pe contul ei de Instagram: „Să mă pot concentra...”

Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală. Ce a apărut pe contul ei de Instagram: „Să mă pot concentra...”

Mesajul controversat postat de Mădălina Ghenea pe o rețea de socializare. Vestea neașteptată pe care le-a dat-o internauților.

Mădălina Ghenea este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe pagina de Instagram, acolo unde postează foarte des. În urmă cu puțin timp, modelul a postat un mesaj neașteptat, care a stârnit controversă.

Gallery

Mădălina Ghenea este stabilită de ani buni în Italia, acolo unde activează ca model, dar, totodată, și ca actriță. Aceasta este bine cunoscută pentru relațiile pe care le-a avut cu bărbați celebri, de la actori până la creatori de modă.

Șatena are o comunitate uimitoare în online, acolo unde postează foarte des lucruri despre proiectele în care este implicată, mai puțin despre viața ei personală. Rare sunt momentele în care Mădălina simte să împărtășească ce se întâmplă în viața ei cu oamenii din online, tocmai pentru a nu fi judecată.

În urmă cu puțin, aceasta a postat un mesaj controversat la story, prin care a anunțat că face un detox pe la oamenii pe care îi urmărește în online, pentru a se putea concentra la proiectele care necesită toată atenția ei.

Mai mult, Mădălina a precizat că este foarte fericită și emoționată și că abia așteaptă să împărtășească cu oamenii din online la ce lucrează.

Mesajul Mădălinei Ghenea
Mădălina Ghenea le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi  |  FOTO:  Instagram

”Fac o detoxifiere digitală de la urmărirea oamenilor, astfel încât să mă pot concentra pe deplin pe proiecte importante care necesită toată atenția mea.
Sunt atât de fericită și extrem de emoționată. Abia aștept să împărtășesc cu voi toți.
Vă iubesc și vă mulțumesc pentru sprijin, Mădălina”, a scris Mădălina Ghenea, pe story.

Sursă foto: Instagram/ Mădălina Ghenea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni