• PRO TV
  • Îl recunoști? Unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, transformare radicală pentru cel mai nou rol! Indiciu: starul a fost îndrăgostit lulea de Mădălina Ghenea

Îl recunoști? Unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, transformare radicală pentru cel mai nou rol! Indiciu: starul a fost îndrăgostit lulea de Mădălina Ghenea

Îl recunoști? Unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, transformare radicală pentru cel mai nou rol! Indiciu: starul a fost îndrăgostit lulea de Mădălina Ghenea

Este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, iar pe lista lui de cuceriri se află și frumoasa noastră româncă: Mădălina Ghenea. Pe lângă calitățile fizice, starul de la Hollywood se poate mândri și cu o sumedenie de roluri importante. Pentru cel mai recent proiect, actorul a trecut printr-o schimbare radicală de look.

Gallery

Gerard Butler, căci despre el este vorba, și-a uimit fanii cea mai recentă schimbare de look. Scoțianul în vârstă de 54 de ani se află la New York, acolo unde filmează pentru thrillerul polițist „In The Hand Of Dante”.

Paparazzii l-au surprins la filmări, pe străzile din metropola americană, iar imaginile s-au viralizat instant pe rețelele de socializare.

Cu o perucă blondă, ușor bronzat și câteva kilograme în plus, Gerard abia a putut fi recunoscut de trecători. Starul purta un costum elegant, de culoare verde, un colier cu o cruce și pufăia de zor dintr-o țigară, în timp în jurul său roiau cameramani și alți angajați ai producției de la Hollywood. Look-ul său excentric a fost completat cu brățări și inele mari de aur. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Starul din „300-Eroii de la Termopile” a fost fotografiat și alături de regizorul Julian Schnabel în timp ce își lua notițe înainte de a începe scena.

Gerard Butler a început să filmeze pentru această producție în octombrie, în Italia, iar acum filmările s-au mutat la New York. Deși personajele nu au fost confirmate oficial, Gerard Butler, Jason Momoa și Oscar Isaac vor fi cap de afiș pentru acest thriller polițist, scrie Daily Mail.

Proiectul, în care va apărea și Gal Gadot, se mândrește și cu Martin Scorsese ca unul dintre producătorii executivi. In The Hand Of Dante se bazează pe romanul cu același nume al lui Nick Tosches, publicat în 2002. Filmul alternează între două povești interconectate, una dintre ele având loc în secolul al XIV-lea, iar cealaltă fiind plasată în timpurile moderne.

Gerard Butler a vizitat România de dragul Mădălinei Ghenea

În trecut, scoțianul a fost vrăjit de frumoasa Mădălina Ghenea. Cei doi au avut o relație de aproape doi ani și starul de la Hollywood chiar a vizitat România pe vremea când era iubitul acesteia. Mai mult, actorul a avut-o la braț de mai multe ori pe covorul roșu.

În 2014, la scurt timp după ce s-au despărțit, Mădălina Ghenea a mărturisit că ea și Gerard au rămas prieteni foarte buni, însă nu a dezvăluit motivul separării.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni