• PRO TV
  • Mădălin Paul Păduran a fost condus pe ultimul drum! Imaginile sfâșietoare de la înmormântarea tânărului decedat în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale

Mădălin Paul Păduran a fost condus pe ultimul drum! Imaginile sfâșietoare de la înmormântarea tânărului decedat în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale

Mădălin Paul Păduran a fost condus pe ultimul drum! Imaginile sfâșietoare de la înmormântarea tânărului decedat în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale

Au apărut primele imagini de la înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran, tânărul de 23 de ani care a murit în timp ce îl urmărea pe amantul iubitei sale. Acesta a fost condus pe ultimul drum, iar familia sa a respectat tradițiile din zonă.

Gallery

​Mădălin Paul Păduran avea toată viața înainte, însă din cauza unui episod de gelozie a ajuns să sfârșească tragic. Tânărul de doar 23 de ani, aflat la volanul mașinii sale, îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale când, cu aproape 200 km/h, a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

La înmormântarea lui au fost prezente foarte multe persoane, familie, prieteni și apropiați, care s-au strâns să își ia rămas-bun. Conform tradițiilor din zona respectivă, la înmormântare trebuie parcurse cele mai importante etape din viață, anume botezul, căsătoria și înmormântarea, așa că Narcisa, iubita acestuia, s-a îmbrăcat în alb, simbolizând rolul de mireasă.

Imaginile sfâșietoare de la înmormântare au fost publicate pe o rețea de socializare. (VEZI FOTOGRAFIILE ÎN GALERIA DE MAI SUS)

Mădălin Paul Păduran a avut un sfârșit tragic

​Mădălin Paul Păduran se afla la volanul mașinii sale când a aflat de la un apropiat că iubita lui, Narcisa, l-a înșelat cu un alt bărbat. Orbit de furie, tânărul de 23 de ani s-a dus să vadă cu ochii lui ce se întâmplă, ajungând să îi urmărească pe cei doi cu mașina. Inițial, polițiștii au crezut că a avut loc o întrecere, însă adevărul era altul.

Bărbatul a gonit cu o viteză peste 200 km/h și s-a izbit de un copac aflat la marginea drumului. Deși echipajele de salvare s-au deplasat la fața locului în timp record, pentru tânărul de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic. Acesta murise pe loc.
Foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni