• PRO TV
  • Cine va fi noul lider al clanului Corduneanu, după ce Costel Corduneanu a murit. Fostul interlop a murit din cauza unor probleme de sănătate serioase

Cine va fi noul lider al clanului Corduneanu, după ce Costel Corduneanu a murit. Fostul interlop a murit din cauza unor probleme de sănătate serioase

Cine va fi noul lider al clanului Corduneanu, după ce Costel Corduneanu a murit. Fostul interlop a murit din cauza unor probleme de sănătate serioase

Costel Corduneanu a murit pe data de 15 aprilie, din cauza unor probleme de sănătate destul de serioase. Acesta fusese operat pe inimă și suferise și o hemoragie internă, fiind salvat în ultima secundă, în ambele dăți.

Gallery

Costel Corduneanu a fost liderul clanului cu același nume, un temut clan interlop din Iași. De-a lungul timpului, a fost anchetat de mai multe ori, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni.

Cine va prelua conducerea clanului Corduneanu

Timp de zeci de ani, acesta s-a aflat în fruntea clanului Corduneanu, din care făceau parte frații lui, dar și alte persoane apropiate. Încă nu a fost anunțat numele persoanei care va veni în locul acestuia, dar, cel mai probabil, acesta va fi preluat de fratele lui, Adrian Corduneanu.

Citește și:

​Până la numirea unui nou lider, apropiații și familia se pregătesc pentru înmormântare. Mesajele de condoleanțe curg fără încetare, iar unul dintre cele mai dureroase a venit chiar din partea soției sale, Grațiela Cercel.

Pe data 16 aprilie, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu urmează să fie depus la unul dintre restaurantele din Iași, unde vor cânta mai mulți lăutari. Vineri, 19 aprilie, va avea loc slujba de înmormântare.

Costel Corduneanu a stat în spatele gratiilor câteva luni

În anul 2020, la finalul lunii ianuarie, Costel Corduneanu s-a predat. Acesta a stat în spatele gratiilor până la jumătatea lunii septembrie a aceluiași an și a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu executare.

Citește și:

„Eu nu am spus niciodată că nu am greșit. Mi-am recunoscut greșelile. Am vrut să fiu judecat pe drept. Am stat închis, iar după ce m-am eliberat, s-a demonstrat că fapta pentru care am stat închis nu există. Ce înseamnă asta? Înseamnă că am fost judecat pentru numele meu, pentru Corduneanu, nu pentru faptă”, a spus, la acea vreme, Costel Corduneanu, conform BZI.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni