• PRO TV
  • Soția și fiica lui Costel Corduneanu, gest înduioșător la mormântul fostului interlop. Ce au făcut cele două în cimitir: „Dumnezeu...”

Soția și fiica lui Costel Corduneanu, gest înduioșător la mormântul fostului interlop. Ce au făcut cele două în cimitir: „Dumnezeu...”

Soția și fiica lui Costel Corduneanu, gest înduioșător la mormântul fostului interlop. Ce au făcut cele două în cimitir: „Dumnezeu...”

Soția și fiica lui Costel Corduneanu sunt îngenuncheate de durere de când fostul lider din Iași nu mai este alături de ele. Cele două au făcut un gest înduioșător în noaptea de Înviere, în memoria interlopului.

Gallery

​​Costel Corduneanu a fost liderul celui mai temut clan din Iași. Acesta și-a pierdut viața la data de 15 aprilie 2024, la vârsta de 54 de ani, după ce o lungă perioadă de timp a fost internat într-un spital din Târgu Mureș, din cauza unor probleme cardiace. Cu toate că medicii l-au operat pe inimă și au făcut tot posibilul ca bărbatul să rămână în viață, acesta nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

La aproape o lună de la moartea acestuia, soția și fiica interlopului sunt îngenuncheate de durere. Acestea au petrecut primul Paște fără fostul lider al clanului Corduneanu și abia își pot reveni din șocul pierderii. 

În noaptea de Înviere, Grațiela și Elisabeta au fost la Biserică pentru a lua Lumina Sfântă, îmbrăcate în haine de doliu. Acestea, după ce au înconjurat lăcașul, au mers la mormântul lui Costel Corduneanu și i-au aprins mai multe lumânări.

Mai mult decât atât, potrivit presei mondene, femeia care i-a fost alături ani de zile interlopului a căzut din picioare în fața mormântului. 

Adrian Corduneanu, mesaj în memoria fratelui său

La fel de afectat este și Adrian Corduneanu, fratele interlopului. Acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor, în memoria celui care i-a fost alături alături în toți acești ani. 

„Dăm înainte, cu bune, cu rele. Trebuie să fim tari, puternici, capul sus și cu Dumnezeu înainte. Astea sunt valorile vieți, cu bune, cu rele, trebuie să ținem piept vieții, vă pup și un Paște fericit atât cât se poate să avem cu toții ”, a spus Adrian Corduneanu. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni