• PRO TV
  • Primele imagini de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Apropiații interlopului au transmis live ceremonia funerară

Primele imagini de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Apropiații interlopului au transmis live ceremonia funerară

Primele imagini de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Apropiații interlopului au transmis live ceremonia funerară

Costel Corduneanu este condus pe ultimul drum în cursul zilei de vineri, 19 aprilie 2024. Ceremonia funerară a fost transmisă live pe Facebook de apropiații interlopului.

Gallery

​Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din toate timpurile, acesta conducând ani de zile clanul care îi poartă numele. Bărbatul s-a stins din viață la data de 15 aprilie 2024, după ce a fost supus unei operații la inimă care, din păcate, a eșuat. Astăzi, 19 aprilie, interlopul este condus pe ultimul drum de sute de persoane care l-au apreciat. 

Ceremonia funerară a interlopului a fost transmisă live pe Facebook de un prieten de-al acestuia. În imagini, se poate observa cum zeci de oameni vin lângă mașina în care a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului pentru a-și lua rămas bun de la el.

Mai mult decât atât, înainte ca bărbatul să fie înmormântat, familia acestuia a decis să facă un traseu prin Iași, de la restaurant și până la cimitirul „Eternitatea”. Pentru ca acest lucru să fie posibil, zeci de polițiști s-au mobilizat pentru a urmări fiecare mișcare a invitaților, printre care se numără și interlopi. 

Pe lângă numeroasele buchete, coroane de flori și lumânări, lângă sicriul lui Costel Corduneanu se aflau mai multe fotografii. Între acestea, ieșea în evidență un tablou în care liderul interlop din Iași era portretizat drept „Costel cel mai mare al Moldovei”.

Înmormântare Costel Corduneanu
primele imagini de la înmormântarea lui costel corduneanu

​Sursă foto: Facebook, TikTok

Înmormântare Costel Corduneanu
sicriu costel corduneanu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni