• PRO TV
  • Denisa Coțolan a apărut cu bebelușul în brațe, la scurt timp după revederea cu Iancu Sterp. Războinicul a arătat imaginea emoționantă tururor

Denisa Coțolan a apărut cu bebelușul în brațe, la scurt timp după revederea cu Iancu Sterp. Războinicul a arătat imaginea emoționantă tururor

Denisa Coțolan a apărut cu bebelușul în brațe, la scurt timp după revederea cu Iancu Sterp. Războinicul a arătat imaginea emoționantă tururor

Denisa Coțolan și Iancu Sterp și-au emoționat fanii, în momentul în care au publicat o imagine cu un bebeluș. Cei doi nu au ascuns faptul că își doresc urmași, mai ales că Iancu mai are un frate și două surori.

Gallery

Denisa Coțolan și Iancu Sterp trăiesc o poveste de iubire ca în povești. Cei doi se pregătesc să ajungă în fața altarului, iar marele eveniment va avea loc la aproximativ un an de când acesta a cerut-o în căsătorie.

Denisa Coțolan, fotografiată de Iancu în timp ce ținea în brațe un bebeluș

Iancu Sterp are o relație specială cu Culiță și cu surorile lor și mereu petrec împreună, ori de câte ori programul le permite. Fără doar și poate, una dintre cele mai emoționante revederi ale lor a avut în urmă cu doar câteva zile, când Războinicul s-a întors din Republica Dominicană, după ce filmările pentru Survivor All Stars s-au încheiat.

Citește și:

​Imediat ce a ajuns în țară, acesta s-a revăzut cu familia și a fost prilej de mare sărbătoare. Toată lumea a venit acasă la mama Geta, unde l-au întâmpinat pe Iancu, după mai bine de trei luni petrecute în junglă.

Pe contul său de Instagram, Iancu Sterp a postat o fotografie cu logodnica lui, Denisa Coțolan, în timp ce ținea în brațe un bebeluș. Micuțul nu era al lor, ci al surorii lui Iancu, Ileana, și care, în curând, va împlini un an. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS).

Denisa și familia lui Iancu au început pregătirile de nuntă

Cererea în căsătorie a avut loc în luna noiembrie, imediat după ce Iancu Sterp a pierdut meciul din gala RXF. Cu toate acestea, Războinicul se pregătise de acasă și nu a vrut să renunțe la logodnă, chiar dacă ieșise pe locul doi.

Citește și:

​După ce a plecat la Survivor All Stars, chiar pe data de 1 ianuarie, la scurt timp după aceea, Denisa Coțolan, familia acesteia și familia lui Iancu au început pregătirile de nuntă. Au ales locația și au degustat meniul.

Cu toate acestea, va mai dura până totul va fi pus la punct, dar, acum, totul va fi mai ușor, deoarece Iancu este în țară și se poate implica și el.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni