• PRO TV
  • Denisa Coțolan a început pregătirile pentru nunta cu Iancu Sterp. Mama Geta și Ileana Sterp au ajutat-o să deguste meniul

Denisa Coțolan a început pregătirile pentru nunta cu Iancu Sterp. Mama Geta și Ileana Sterp au ajutat-o să deguste meniul

Denisa Coțolan a început pregătirile pentru nunta cu Iancu Sterp. Mama Geta și Ileana Sterp au ajutat-o să deguste meniul

Nu mai este mult până când Denisa Coțolan și Iancu Sterp vor face pasul cel mare, iar viitoarea mireasă și o parte din familia Războinicului de la Survivor All Stars au degustat meniul.

Gallery

Mama Geta va fi, din nou, soacră mare și a sărit imediat în ajutorul viitoarei nurori, Denisa Coțolan, care a început pregătirile pentru nunta cu Iancu Sterp. Deoarece evenimentul va avea loc în toamnă, nu au mai pierdut timpul și au început să pună totul la punct.

Denisa Coțolan a început pregătirile pentru nunta cu Iancu Sterp

Deoarece fratele lui Culiță Sterp încă este în Republica Dominicană, luptând pentru trofeul Survivor All Stars, Denisa Coțolan și familiile mirilor au început să organizeze totul, deoarece nu mai au timp la dispoziție.

Denisa Coțolan a degustat meniul și a fost însoțită de mama ei și de mama Geta, dar i-a cerut ajutorul și Ileanei Sterp, cele două fiind extrem de apropiate.

„Am fost să degustăm mâncarea pentru nunta lui Iancu și a Denisei, care va fi anul acesta și abia așteptăm. Nu-mi vine să cred că Iancu se căsătorește, adică pe bune? Iancu, fiind cel mai mic dintre noi și pe care, întotdeauna, l-am văzut băiatul ăla mic, frățiorul ăla mai mic... greu de crezut că anii au trecut și că, anul acesta, o să aibă și el nunta”, a povestit Ileana, pe contul ei de Instagram.

Ce părere are Ileana Sterp despre Denisa Coțolan

Cei care urmăresc familia Sterp pe rețelele de socializare știu că, încă din prima clipă, Denisa a fost primită cu brațele deschise de către familia lui Iancu, integrându-se extrem de ușor.

După ce a spus că a participat la degustarea meniului, Ileana a lăudat-o pe Denisa, mărturisind, din nou, cât de încântată este de alegerea făcută de fratele mai mic.

„Ne bucurăm extrem de mult că și-a găsit o fată atât de minunată ca Denisa, pe care o iubim și sunt sigură că Iancu a făcut alegerea cea mai potrivită! Chiar este o fată extraordinară! M-am bucurat să pot să-i fiu de ajutor”, a mai spus aceasta.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni