• Emisiuni
  • La Măruță
  • La Măruță, sora lui Iancu Sterp și sora lui Jador, față în față! Ce spun despre conflictul celor doi

La Măruță, sora lui Iancu Sterp și sora lui Jador, față în față! Ce spun despre conflictul celor doi

De ceva vreme, un conflict între Jador și Iancu Sterp la Survivor All Stars capătă proporții.

Se lasă cu jigniri, cu atacuri la persoană și chiar la alte persoane. Atmosfera s-a încins între Jador și Iancu Sterp după o discuție tensionată avută de Războinici. Andrei Ciobanu a fost menționat drept „avocatul lui Sterp”. Jador l-a catalogat drept „cățelușul lui Sterp”.

La Măruță, Camelia, sora lui Jador și Geta, sora lui Iancu Sterp, au discutat despre tot ce se întâmplă și și-au apărat frații.

Camelia Dumitrache, sora lui Jador: E mult spus că au fost prieteni, se înțelegeau, erau amici. E mult spus prieteni, cum a zis și el. Da, sunt amândoi caractere foarte puternice.
Geta Sterp, sora lui Iancu Sterp: Mi se pare că Jador a zis cu superioaritate, Iancule, du-te tu la oile tale, că eu sunt Jador. (...) Mi se pare că a zis-o dintr-un gest de superioritate.
Camelia Dumitrache, sora lui Jador: Ideea e că el face glume.
Geta Sterp, sora lui Iancu Sterp: Într-adevăr, e un tip foarte amuzant, face glume, dar mi se pare că a exagerat.(...) Pentru noi e o mândrie în a fi cioban, nu înțeleg de ce e o problemă. (...) Dacă zicea la modul necizelat, nu cred că Iancu e necizelat, e un caracter frumos, după mine e unul dintre cei mai buni concurenți. (...) Ei acolo se ceartă, se împacă, ei acum poate chiar sunt bine.

FOTO: Captură La Măruță

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni