• PRO TV
  • Denisa Coțolan, copleșită de dor. Logodnica lui Iancu Sterp suportă cu greu distanța dintre ea și Războinicul de la ”Survivor All Star”

Denisa Coțolan, copleșită de dor. Logodnica lui Iancu Sterp suportă cu greu distanța dintre ea și Războinicul de la ”Survivor All Star”

Denisa Coțolan, copleșită de dor. Logodnica lui Iancu Sterp suportă cu greu distanța dintre ea și Războinicul de la ”Survivor All Star”

Iancu Sterp se numără printre Războinicii care, sezonul acesta, luptă pentru trofeul ”Survivor All Star”, iar una dintre persoanele care îi duce cel mai mult dorul este Denisa Coțolan, logodnica lui.

Gallery

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Iancu Sterp ne-a mărturisit că a acceptat imediat propunerea de a face parte din sezonul ”Survivor All Stars”, chiar dacă acest lucru înseamnă să stea destul de mult departe de Denisa Coțolan.

Denisa Coțolan suportă cu greu dorul de Iancu Sterp

Întreaga familie a lui Iancu urmărește fiecare ediție a show-ului ”Survivor All Stars”, difuzat de marți până joi, de la 21:30, pentru a-i ține pumnii. Denisa este una dintre persoanele care îi duce dorul cel mai mult, mai ales pentru că, în urmă cu doar câteva luni, s-au logodit.

Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar miile de kilometri care îi despart sunt greu de suportat pentru amândoi. Ieri, Denisa a postat o fotografie, pe contul ei de Instagram, în care apare plângând, motivul fiind dorul de viitorul ei soț.

„Așa sunt eu înainte de începea emisiunii Survivor. Mă bucur că îl văd pe scumpul meu, dar, în același timp, mă doare sufletul de dor”, a scris Denisa, pe rețelele de socializare.

Când vor face nunta Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Nu mai este mult și cei doi îndrăgostiți vor ajunge în fața altarului. Marele eveniment urmează să aibă loc în această toamnă și este așteptat cu sufletul la gură de ambii logodnici. Mama Geta este în culmea fericirii, deoarece mezinul său se va așeza la casa lui.  

Mai mult decât atât, în viitorul apropiat, va mai avea loc o nuntă în familia Sterp. În urmă cu mai bine de un an, Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu, iar nunta ar urma să aibă loc peste nu foarte mult timp.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni