• PRO TV
  • Ce spune Culiță Sterp despre Jador și Iancu, după ce au revenit la ”Survivor”: „Mă bucur că nu sunt în aceeași echipă”. Motivul pentru care nu crede că ar fi fost o idee bună

Ce spune Culiță Sterp despre Jador și Iancu, după ce au revenit la ”Survivor”: „Mă bucur că nu sunt în aceeași echipă”. Motivul pentru care nu crede că ar fi fost o idee bună

Ce spune Culiță Sterp despre Jador și Iancu, după ce au revenit la ”Survivor”: „Mă bucur că nu sunt în aceeași echipă”. Motivul pentru care nu crede că ar fi fost o idee bună

Iancu Sterp și Jador au revenit în Republica Dominicană, în competiția ”Survivor All Stars”, iar Culiță Sterp a spus ce s-ar fi putut întâmpla, dacă erau coechipieri.

Gallery

Culiță Sterp a recunoscut că îi duce foarte mult dorul lui Iancu Sterp, dar își dorește să vină acasă câștigător și este bucuros, deoarece acesta nu este în aceeași echipă cu Jador.

Culiță Sterp, părere sinceră despre Iancu Sterp și Jador

În fiecare seară, Culiță Sterp îi ține pumnii fratelui său, sperând ca, de data aceasta, să se întoarcă acasă cu marele premiu. În ceea ce privește lucrurile care se întâmplă pe insulă, artistul susține că, pentru moment, nu se poate da cu părerea, deoarece competiția este abia la început.

Cu toate acestea, se bucură că Jador și Iancu nu sunt în aceeași echipă, fiind convins că, la un moment, fratele său și Faimosul ar fi ajuns să se certe.

„Pe de o parte, mă bucur că Iancu și Jador nu sunt în aceeași echipă. La cum îl știu eu pe Iancu, el este răbdător, dar, la un moment dat, îi sare țandăra și sigur ieșea o ceartă între el și Jador. Mai bine că sunt separați”¸a spus Culiță, în cadrul unui interviu acordat pentru Playtech.

Culiță Sterp a părăsit competiția ”Survivor” pentru familie

În urmă cu trei ani, Culiță Sterp a participat în emisiunea ”Survivor”, unde a stat aproximativ șase luni. Știind cât de grea este competiția și toate sacrificiile pe care concurenții sunt nevoiți să le facă, acesta știe foarte bine motivele pentru care apar unele conflicte între concurenți.

Cu toate acestea, susține că îi este dor de competiție, însă, având un copil acasă, nu poate sta departe atât de mult timp.

În sezonul în care a participat, după ce echipele s-au unificat, Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseu. Acesta a vrut să revină în România, deoarece Daniela Iliescu, logodnica lui, era însărcinată în nouă luni.

„Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție. Se află cu gândul acasă, la iubita lui, care se pregătește să nască. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment”, a anunțat prezentatorul, în consiliul de nominalizare.  

Emisiunea integrală Survivor All Stars 2024 poate fi vizionată pe VOYO

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni