• PRO TV
  • Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au luat rămas-bun, în lacrimi. Fratele lui Culiță Sterp a plecat în Republica Dominicană, pentru trofeul ”Survivor All Stars”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au luat rămas-bun, în lacrimi. Fratele lui Culiță Sterp a plecat în Republica Dominicană, pentru trofeul ”Survivor All Stars”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au luat rămas-bun, în lacrimi. Fratele lui Culiță Sterp a plecat în Republica Dominicană, pentru trofeul ”Survivor All Stars”

La scurt timp după ce a intrat în 2024, Iancu Sterp a plecat în Republica Dominicană, fiind printre războinicii care se vor lupta pentru trofeul ”Survivor All Stars”.

Gallery

​Deși i-a fost foarte greu să se despartă de logodnica sa, Iancu Sterp speră să o vadă peste cât mai mult timp, fiind determinat ca, de data aceasta, să vină acasă cu premiul cel mare.

Iancu Sterp a plecat în Republica Dominicană

Nu mai este mult până când cei 20 de concurenți vor arăta ce au învățat în sezoanele în care au participat, iar Iancu Sterp este dispus să facă tot ceea ce poate, pentru a se întoarce victorios acasă.

Pentru a putea începe lupta pentru trofeu, a fost nevoit să își ia rămas-bun de la cei dragi, iar cel mai greu a fost momentul despărțirii de Denisa, cea căreia i-a cerut mâna, în urmă cu doar câteva luni.

În mediul online, tânăra a postat câteva secvențe din aeroport, din ziua în care fratele lui Culiță Sterp a zburat spre Republica Dominicană. Amândoi și-au luat la revedere în lacrimi și cu greu s-au putut dezlipi unul de altul.

„Scumpul meu , a venit și momentul acesta …? Știu că te iubesc pentru că mi-e dor de tine înainte să pleci. Iți doresc multă baftă și să profiți de fiecare clipă în această experiență,să fi tu însuți ! Am încredere și sunt mândră de tine !? Sunt lângă tine cu tot sufletul și mă voi ruga la Dumnezeu să îți poarte de grijă la tot pasul !?? Te iubesc și o voi face pentru totdeauna !♥️”, a fost mesajul postat de Denisa Coțolan, Iancu răspunzând: „Scumpa mea , te iubesc nespus ! Abia astept să te revăd ❤️”.

Iancu Sterp, pregătit să vină acasă cu trofeul

Încă de când a participat prima oară, Iancu Sterp a arătat că este un concurent de temut. Nu doar că a ajuns în finală, dar a fost extrem de aproape de a fi el marele câștigător. Anul acesta, este pregătit pentru a-și lua revanșa.

În urmă cu doar câteva zile, pe picior de plecare, le-a spus fanilor din mediul online că este extrem de pregătit, ba chiar mult mai mult decât a fost în primul sezon: „Tuns scurt, mâncat bine și motivat pentru a rupe traseele în două!”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni